Goffin – Hurkacz, ponturi tenis Roland Garros – 28-05-2022 

Home » Goffin – Hurkacz, ponturi tenis Roland Garros – 28-05-2022 

Am ajuns în ziua a 7-a la Roland Garros și deschidem seria pronosticurilor de astăzi cu partida dintre belgianul David Goffin și polonezul Hubert Hurkacz, din cadrul turului trei a competiției din capitala Franței. Partida este a treia a zilei programată pe arena Simonne Mathieu și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe detalii de la disputa Goffin – Hurkacz, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Goffin – Hurkacz

David Goffin: Formă sportiv 

David Goffin a arătat un tenis foarte bun în primele runde la Roland Garros. Belgianul a avut parte de adversari incomozi în cele două partide jucate, dar jucătorul de pe locul 48 mondial nu a avut probleme în fața acestora. 

Goffin a trecut de cehul Jiri Lehecka și americanul Frances Tiafoe, în patru seturi, dar victoriile au fost mai mult decât meritate. Meciurile au fost însă niște teste bune pentru belgian înainte de disputa din turul trei, care se anunță mult mai grea. 

Ultimul meci, cel contra americanului Frances Tiafoe a fost complicat primele două seturi. Belgianul a fost condus cu 1-0 la seturi și s-a impus în tie-break-ul setului secund. Dar apoi, a fost un singur jucător pe teren, iar Goffin l-a dominat pe tenismenul din Statele Unite. 

Cele două victorii i-au oferit un moral foarte bun belgianului, care abordează cu mare încredere disputa contra lui Hurkacz. Va fi un meci mai mult decât disputat, dar dacă Goffin își va menține nivelul de joc, cred că are șanse bune la accederea în turul patru.  

Hubert Hurkacz: Formă sportiv 

Hubert Hurkacz a jucat și el foarte bine în primele două runde la Roland Garros. Polonezul nu a participat decât la cele trei turnee masters în sezonul de zgură, dar parcursul său a fost unul solid. 

Două sferturi de finală, la Monte Carlo și Madrid, în timp ce la Roma a cedat chiar în fața adversarului din această rundă de pe zgura pariziană. Hurkacz și-a adaptat însă foarte bine condițiilor de joc de pe suprafața roșie și poate fi un adversar redutabil chiar și pentru Nole sau Alcaraz. 

Cum ziceam, în primele două runde, Hurkacz nu a avut probleme. Polonezul a trecut fără să cedeze set, însă adversarii nu au fost cei mai buni. Zeppieri și Cecchinato. Dar asta nu ia cu nimic din meritele jucătorului de pe locul 11 mondial. Moralul este unul foarte bun după aceste victorii. 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Meciul cu Goffin va fi însă primul test adevărat de la turneul din Paris. Polonezul a cedat recent în fața belgianului și are de luat și o revanșă. Dar nu va fi deloc un meci ușor și nu ar fi exclus să vedem o partidă decisă în trei seturi.  

Meciuri directe Goffin – Hurkacz 

Cei doi jucători s-au întâlnit o singură dată, la începutul acestei luni, la Roma, iar polonezul s-a impus în două seturi. 

Ponturi pariuri Goffin – Hurkacz

TGP (34,5) ( în meci se vor disputa cel puțin 35 de game-uri) cota 1,50 Superbet

Goffin a jucat foarte bine în primele două runde, iar adversarii au fost buni și foarte buni. Belgianul a cedat doar două seturi și cred că are șanse să se impună în acest meci. Hurkacz a fost și el în formă în primele două runde pe zgura pariziană și speră la un succes în această după amiază. Mizez pe un meci disputat și cu cel puțin 35 de game-uri derulate! 

Victorie David Goffin cota 2,20 Betano

Cred că jucătorul Belgian poate să se impună din nou în fața polonezului. Jocul lui Goffin e mai bine adaptat condițiilor de joc de pe zgură și poate să reziste bine în schimburile prelungite cu uriașul din Polonia. Chiar dacă partida se va întinde pe patru sau 5 seturi, voi miza pe succesul jucătorului belgian!  

Ofertă specială pentru meciurile de la Roland Garros!

Betano te premiază cu ocazia turneului de la Roland Garros! Deschide cont în perioada 27 mai – 5 iunie, folosește la înregistrare codul RG50, efectuează o depunere de minimum 25 de lei și vei primi un FREE BET în valoare de 50 de lei exclusiv pentru meciurile de la Roland Garros! Nu mai aștepta! Intră în joc și profită de oferta BETANO

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status