Gloria Bistrița – Unirea Slobozia, Cupa României, 28-09-2022

Home » Gloria Bistrița – Unirea Slobozia, Cupa României, 28-09-2022

CS Gloria Bistrița va primi vizita echipei AFC Unirea 04 Slobozia în meciul din play-off-ul din Cupa României în speranța obținerii victoriei pentru a ajunge în următoarea fază a competiției. Meciul Gloria Bistrița – Unirea Slobozia se va juca pe stadionul municipal Jean Pădureanu din Bistrița pe data de 28 septembrie de la ora 16:30.

Sari direct la pont >>

Gloria Bistrița

Gloria Bistrița este o echipă ce evoluează în liga a 3-a din România, iar parcursul său până la momentul de față în Cupa României este destul de încântător, având rezultate foarte bune.

Gloria Bistrița vine în această partidă după ce a reușit să treacă etapa trecută de cupa României de echipa Unirea Dej prin victoria obținută pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Rezultatele meciurilor recente și forma echipei

În faza calificărilor pentru Cupa României Gloria Bistrița a eliminat echipe precum Unirea Dej, Minerul Ocna Dej și Avântul Reghin.

Gloria Bistrița pare să se afle într-o creștere de formă și pare hotărâtă să facă performanțe acest sezon, fiind clasată pe poziția a 4-a în clasamentul ligii a 3-a din România, loc ce permite accesul în grupa pentru promovare în Liga a 2-a. Gloria Bistrița are de asemenea 3 victorii și doar 2 înfrângeri în ultimele sale 5 meciuri disputate în liga a 3-a.

Obiectiv

Obiectivul bistrițenilor pentru acest meci este să încrce să obțină victoria și să avanseze în faza următoare a competiției, chiar dacă adversarul lor din acest meci este ceva mai puternic decât echipele cu care s-au înfruntat până la momentul de față în Cupa României.

AFC Unirea 04 Slobozia

AFC Unirea 04 Slobozia este o echipă ce evoluează în liga a 2-a din România, unde face performanțe și trage tare pentru promovarea în Superliga României în sezonul viitor.

Unirea Slobozia vine în această partidă după ce a câștigat la scor meciul din deplasare cu echipa Dunărea Călărași, aceasta obâinând victoria cu scorul de 5-1. De asemena parcursul echipei din Slobozia în Cupa României arată determinarea echipei în ceea ce privește în primul rând calificarea în fazele următoare ale competiției dar și în obținerea unor performanțe notabile în acest sezon.

Rezultatele meciurilor recente și forma echipei

Unirea Slobozia vine în această partidă după remiza fără goluri de pe teren propriu în fața echipei Poli Iași din cadrul ligii a 2-a. Echipa din Slobozia este clasată pe poziția secundă în clasamentul Ligii a 2-a din România, având un total de 14 puncte cumulate în 7 meciuri jucate și un golaveraj de invidiat cu 11 goluri marcate și 5 primite.

Echipa din Slobozia are o serie de două victorii, două remize și doar o înfrângere în ultimele sale 5 meciuri din campionat și este întrecută în clasament doar de Oțelul Galați la un punct distanță între cele două echipe.

Obiectiv

Obiectivul echipei Unirea Slobozia pentru acest meci este să obțină victoria, în special datorită faptului că adversarul lor din acest meci este foarte accesibil având în vedere faptul că face parte dintr-o ligă inferioară, așadar diferența de valoare dintre cele două echipe este evidentă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciuri directe Gloria Bistrița – Unirea Slobozia

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, așadar acest meci va fi o premieră, însă trebuie menționat faptul că ambele echipe sunt în formă bună, iar acest meci promite spectacol.

Ponturi pariuri Gloria Bistrița – Unirea Slobozia

Rezultat final (2) cota 1.65 (Betano)

Având în vedere faptul că Unirea Slobozia face parte din liga a 2-a iar în acest moment luptă pentru promovarea în Superligă, dar și ținând cont de faptul că au eliminat echipa Dunărea Călărași cu scorul de 5-1, vom miza pe victoria echipei Unirea Slobozia în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Total goluri Peste/Sub (Peste 2.5) cota 1.57 (Betano)

Ținând cont de meciul precedent al echipei Unirea Slobozia, putem observa forța ofensivă a echipei, prin victoria necruțătoare cu scorul de 5-1. De asemenea, având în vedere faptul că ambele echipe par să fie în formă foarte bună, ne așteptăm la un meci deschis cu multe goluri marcate, așadar vom miza pe faptul că în această partidă se vor marca minim 3 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status