Gibraltar – Bulgaria, Ponturi Liga Națiunilor, 09-06-2022

Home » Gibraltar – Bulgaria, Ponturi Liga Națiunilor, 09-06-2022

Joi sunt programate alte meciuri din Liga Națiunilor, iar pentru început trecem în revistă disputa dintre naționalele Gibraltarului și Bulgariei, din cadrul etapei a treia, grupa patru, League C. Meciul este programat pe Victoria Stadium, cu începere de la ora 21:45. Mai multe detalii despre Gibraltar – Bulgaria, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Gibraltar - Bulgaria

Gibraltar: Formă echipă 

Gibraltar e una din cele mai slabe cotate naționale din Europa. Înființată în urmă cu puțini ani, naționala din Gibraltar a avut un parcurs foarte slab în campanile de calificare. În ultima campanie, Gibraltar a terminat pe ultimul loc, fără nici un punct acumulat. 

Mai mult, naționala gazdă a acestei partide a marcat doar patru goluri în cele 10 partide disputate în preliminariile pentru Campionatul Mondial și a încasat nu mai puțin de 43 de goluri. Printre cele mai categorice înfrângeri, a fost 0-6 cu Turcia și Olanda. 

Nici aventura din Liga Națiunilor nu a început mai bine. Gibraltar a pierdut categoric primele două partide disputate, 0-4 cu Georgia și 0-2 cu Macedonia de Nord. Singurele meciuri fără eșec au fost două remize, obținute în luna martie a acestui an, în fața unor naționale la fel de slabe sau chiar sub Gibraltar, Insulele Feroe și Grenada. Ambele partide s-au încheiat 0-0! 

Meciul cu Bulgaria din runda a treia se anunță la fel de greu, dar Gibraltar va încerca să iasă măcar cu fruntea sus. Un punct e greu de obținut, chiar și în fața unei naționale care nu mai e ce a fost odată! 

Bulgaria: Formă echipă 

Bulgaria a avut și ea un start slab în actuala ediție a Ligii Națiunilor. Doar un singur punct pentru naționala statului vecin, în urma remizei, 1-1 cu Macedonia de Nord. Cum ziceam ceva mai sus, Bulgaria nu mai e naționala care cu ani în urmă reușea să se califice la turneele finale. 

Situația Bulgariei e cumva asemănătoare cu cea a naționalei României. Dar reprezentativa statului vecin e la un nivel și mai scăzut decât a noastră. Bulgarii au terminat ultima campanie de calificare pe penultimul loc, cu doar 8 puncte acumulate. 

Doar Lituania a fost mai slabă în grupa Bulgariei în preliminariile Mondialului din Qatar. Ultima victorie a fost obținută în toamna anului trecut, 2-1, acasă, în fața Irlandei de Nord. Ultimul meci a reprezentat un nou eșec, dar unul dur, 2-5 în fața Georgiei, o națională cotată la un nivel egal cu Bulgaria. 

Meciul cu Gibraltar reprezintă oportunitatea unei noii victorii pentru naționala Bulgariei. Dar chiar și în condițiile acestea, succesul nu e garantat, iar bulgarii vor avea de tras pentru a obține cele trei puncte. 

Meciuri directe Gibraltar – Bulgaria

O singură dată s-au mai întâlnit cele două naționale, în 2020, într-un amical, iar Bulgaria s-a impus cu 3-0! 

Ponturi Pariuri Gibraltar – Bulgaria

2&2-5 (victorie Bulgaria și total goluri minim 2, maxim 5) cota 1,50 Superbet

Cred că diferența mare de valoare între cele două naționale se va simți și pe terenul de joc. Chiar dacă bulgarii sunt într-o formă slabă, consider că Gibraltarul nu poate emite pretenții nici în fața statului vecin. Mizez pe o victorie a Bulgariei, cu un număr de reușite care să se încadreze în interval. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

2/2 (Bulgaria conduce la pauză și câștigă) cota 1,56 Unibet

Cred că Bulgaria nu doar se va impune în fața Gibraltarului, dar o va face fără emoții. Vorbim de o națională semi-amatoare care evoluează în fața unei reprezentative profesioniste, iar toate aceste aspecte se vor vedea și pe terenul de joc. Mizez că Bulgaria va conduce la pauză și se va impune la finalul celor 90 de minute! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status