Gaston – de Minaur, Ponturi Roland Garros, 24-05-2022

Home » Gaston – de Minaur, Ponturi Roland Garros, 24-05-2022

Un alt meci pe care îl trecem în revistă e confruntarea dintre unul din favoriții publicului din capitala Franței, Hugo Gaston și australianul Alex de Minaur, din cadrul turului inaugural de la Roland Garros. Partida este a patra a zilei programată pe arena Suzanne Lenglen și va începe după ora 17 30, ora României. Mai multe detalii de la disputa Gaston – de Minaur, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Gaston - de Minaur

Hugo Gaston: Formă sportiv  

Hugo Gaston e unul din jucătorii talentați din circuit. Micuțul francez nu traversează însă o formă deloc bună. Din cele 6 partide disputate pe suprafața roșie în această primăvară, jucătorul din Hexagon nu a câștigat decât un singur meci. La Munchen, în primul tur, contra americanului Marcos Giron.  

Clasat pe locul 74 ATP, jucătorul în vârstă de 21 de ani nu a reușit în acest an să se ridice la nivelul așteptărilor. Bilanțul din 2022 este de patru victorii și 9 eșecuri. Totuși cea mai bună poziție din carieră a atins-o luna trecută, când a fost pe locul 63 în ierarhia mondială.  

Jucător de mână stângă, Gaston are multe calități. Serviciul e una din armele sale principale, dar și lovitura de rever cu două mâini poate aduce multe puncte, la fel ca și execuțiile din preajma fileului. Doar că forma de moment  nu e deloc bună înainte de debutul de la ediția din acest an de la Roland Garros. 

Meciul cu de Minaur nu are cum să fie altfel decât dificil. Dar împins de la spate de către numeroșii fani care se vor afla pe Suzanne Lenglen, cred că micuțul francez poate să facă o figură bună și să iasă cu fruntea sus din meciul contra numărului 20 ATP. 

Alex de Minaur: Formă sportiv 

Alex de Minaur e unul din jucătorii buni din circuit. Australianul și-a adaptat foarte bine jocul pe suprafața roșie în această primăvară și în acest moment e capabil să se bată de la egal la egal cu jucătorii de top pe această suprafață. Rămâne ca punct de reper semifinala de la Barcelona, unde australianul a fost foarte aproape să-l elimine pe unul din cei mai buni jucători din circuit, Carlos Alcaraz. 

Australianul s-a bătut de la egal la egal în acel meci cu tânărul iberic. Alex a ratat două mingi de meci pe propriul serviciu, însă impresia generală a fost una mai mult decât bună. Iar în afara turneului de la Barcelona, de Minaur a reușit meciuri bune și la ultimele două turnee masters pe zgură, Madrid și Roma.  

La ultimul turneu, cel de la Lyon, australianul a ajuns până în semifinale, fiind învins de către slovacul Alex Molcan. Nu a fost cel mai bun joc al jucătorului de pe locul 20 ATP la competiția de la Lyon. Însă cu siguranță de Minaur va crește mult mai mult nivelul la Paris, unde are un culoar bun pentru a ajunge cel puțin în turul trei sau chiar optimi. 

Debutul de la ediția din acest an de la Roland Garros va fi cumva la îndemână. Dar meciul nu va fi cel mai simplu. Australianul va avea de înfruntat și fanii, însă în acest moment diferența de valoare e una evidentă între cei doi jucători și cred că jucătorul de la Antipozi poate avansa fără prea mari probleme în turul secund. 

Meciuri directe Hugo Gaston – de Minaur  

Va fi prima disputa directă între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Hugo Gaston – de Minaur 

HS2 (1,5) – (de Minaur câștigă la cel puțin două seturi diferență) – @1,35 Superbet 

Este o cotă mai mică, dar șansele de reușită sunt crescute. Diferența de valoare dintre cei doi jucători e una mare în acest moment, iar în schimburile prelungite, australianul poate puncta decisiv. Cred că Alex poate câștiga chiar și în minimum de seturi partida, însă voi merge la siguranță pe acest pariu, care ne oferă șansa câștigului chiar și în cazul în care de Minaur cedează un set! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie de Minaur la H(- 5,5) game-uri – @1,47 Betano 

Cred că australianul poate închide rapid acest meci. Mai ales dacă va fi atent la retur și nu va comite greșeli atipice. Gaston poate ține ritmul cu numărul 20 ATP până la un punct, dar mă îndoiesc că favoritul publicului de la Paris va putea să-i facă față tot meciul lui Alex. Mizez pe o victorie a australianului la cel puțin 6 game-uri diferență! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status