Garin – Kyrgios, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 06-07-2022 

Home » Garin – Kyrgios, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 06-07-2022 

Continuăm seria pariurilor de astăzi de la Wimbledon cu meciul dintre una din surprizele de la acest turneu, chilianul Cristian Garin și australianul Nick Kyrgios, din cadrul celui de-al treilea sfert de finală de la All England Club. Meciul este al doilea a zilei programat pe arena secundară, terenul 1 și va începe după ora 16:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Garin – Kyrgios, dar și pariurile gândite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Garin – Kyrgios

Cristian Garin: Formă sportiv 

Cristian Garin a avut un parcurs foarte bun la ediția din acest an de la Wimbledon. Chilianul a obținut cel mai bun rezultat din carieră la un turneu de Grand Slam. Iar calificarea în sferturi a venit în urma unui meci maraton, cu răsturnări spectaculoase. Culmea, cea mai bună performanță de la un Grand Slam pentru sud-american a venit pe suprafața pe care nu a avut rezultate notabile de-a lungul carierei. 

Cristian a jucat doar două partide înainte de startul celui de-al treilea Grand Slam al anului. Ambele pierdute. Și nu oricum, ci categoric, fără set cedat. Practic nimic nu anunța parcursul sud-americanului de la Londra. Dar pe iarba de la All England Club, Garin și-a intrat în mână și a ridicat ritmul de la meci la meci. 

Primii adversarii a fost ceva mai facili, ajutându-l practic pe chilian să se acomodeze și mai bine pe suprafața verde. În primele două seturi, Cristian nu a cedat set. Primul meci mai greu a fost în turul trei, în fața americanului Jenson Brooksby. A fost prima surpriză de la acest turneu. Dar adevărata lovitură a venit în optimi, acolo unde Garin l-a eliminat pe unul din cei mai în formă jucători de la acest turneu, Alex de Minaur. 

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

A fost o victorie spectaculoasă, cu Garin revenind de la 0-2 la seturi și impunându-se în super tie-break-ul setului decisiv. Lovitura de dreapta a făcut ravagii contra australianului. Tot un australian îl așteaptă și în sferturi. Doar că de data asta, misiunea va fi net mai dificilă. Asta nu-l va împiedica pe chilian să-și joace șansa până la capăt! 

Nick Kyrgios: Formă sportiv 

Nick Kyrgios a trecut din nou printr-un meci dificil. Pentru a doua oară în acest turneu, australianul a avut nevoie de 5 seturi pentru a se impune. E drept, a fost o victorie meritată, cu un set decisiv câștigat la doi și un final tipic jucătorului de la Antipozi. Dar au fost și momente de slăbiciune arătate de Nick în disputa contra americanului Brandon Nakashima. 

Australianul a cedat primul set la patru, după ce în game-ul 10 al actului inaugural jocul s-a blocat. A urmat un act secund câștigat la trei, fără prea mari emoții. Actul trei s-a decis la tie-break, acolo unde Nick nu a cedat decât două puncte. Totul părea să meargă în direcția cea bună, doar că în game-ul 8 din cel de-al patrulea set, Nick iar a comis câteva erori. 

Care i-au adus break-ul lui Nakashima și implicit și setul. Nu au lipsit nici momentele de nervozitate pentru australian. Însă în decisiv, Kyrgios și-a reglat jocul și s-a impus la doi în fața americanului. Experiența și-a spus cuvântul, iar Nick atinge pentru a doua oară în carieră sferturile de finală la Wimbledon. După o pauză de 8 ani! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

E a treia oară în carieră când Kyrgios se află în sferturi la un Grand Slam, după Australian Open, 2015. Nick se află în fața celui mai bun rezultat din carieră la un turneu de mare șlam. Și o posibilă nouă întâlnire cu Nadal pe iarba londoneză. Dar pentru asta, australianul trebuie să treacă de Garin. Nu va fi un meci simplu, dar Nick are toate atuurile de partea sa! 

Meciuri directe Garin – Kyrgios 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Garin – Kyrgios  

Victorie Kyrgios la H(-3,5 game-uri) cota 1,45 Betano

Nick a avut un test dificil în optimi. Dar și adversarul s-a mișcat foarte bine. Garin a avut șansă în meciul cu compatriotul lui Kyrgios, mai ales în tie-break-ul setului trei. Dacă Nick va reuși să fie și mai solid la serviciu și va avea răbdarea necesară, consider că poate să se impună fără emoții în fața jucătorului din Chile, cu un handicap de 3,5 game-uri! 

Victorie Kyrgios la HS(-1,5) (Nick Kyrguos câștigă la cel puțin două seturi diferență) cota 1,50 Superbet

După meciul greu cu Jubb, din primul tur, a urmat o victorie blitz cu Krajinovic, în runda secundă. Cred că meciul va fi sub controlul australianului, care poate să domine partida. Garin va avea nevoie de un serviciu foarte bun, dar și de lovitura de dreapta, pentru a putea ține pasul cu jucătorul de la Antipozi. Nu cred că Nick va pierde mai mult de un set în acest meci! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status