Garcia – Andreescu, Ponturi tenis finala WTA Bad Homburg, 25-06-2022 

Home » Garcia – Andreescu, Ponturi tenis finala WTA Bad Homburg, 25-06-2022 

O altă finală din întrecerea feminină e cea de la WTA Bad Homburg, meci ce pune față în față pe jucătoarea din Franța, Caroline Garcia și canadianca cu origini române, Bianca Andreescu. Meciul este programat pe arena centrală și va începe după ora 14:30, ora României. Mai multe amănunte despre disputa Garcia – Andreescu, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Garcia – Andreescu

Caroline Garcia: Formă sportiv 

Caroline Garcia a făcut un turneu foarte bun la Bad Homburg. Franțuzoaica a evoluat foarte bine pe iarba din Germania și poate merge la Wimbledon cu un nou trofeu în palmares. Dar parcursul până în finală nu a fost ușor!  

Caroline a jucat în trei turnee pe iarbă în acest sezon, dar în Germania a avut cel mai bun parcurs. La Nottingham și Birmingham, Garcia nu a făcut decât un tur secund, fiind de fiecare dată eliminată de către jucătoare aflate în formă! 

La Bad Homburg, jucătoarea din Hexagon a jucat mult mai solid. Doar două seturi cedate de franțuzoaică pe durata turneului. Cu Sasnovich, în primul tur și în semifinale, contra compatrioatei Alize Cornet. Meciul cu Alize a fost și cel mai greu, dar victoria a fost una pe merit! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Finala se anunță mai mult decât dificilă. Adversara e una din jucătoarele de top ale circuitului, chiar dacă poziția în clasament nu e cea mai bună. Cred însă că Garcia își va jua șansa și în ultimul act la Bad Homburg! 

Bianca Andreescu: Formă sportiv 

Bianca Andreescu a reușit prima sa finală din acest an. Canadianca a început târziu acest sezon. Abia în luna aprilie a jucat primul meci jucătoarea cu origini române. Din cauza unei accidentări, Andreescu a absentat mai bine de 6 luni de pe terenul de joc. 

Revenirea nu a fost ușoară. Însă rezultatele au fost poate peste așteptări, în unele turnee. Cum a fost la Madrid sau Roma, cele două competiții masters pe zgură. La French Open în schimb, Bianca a făcut doar un tur secund! 

Pe iarbă, Andreescu nu a jucat rău, dar săptămâna trecută s-a oprit în turul secund la WTA Berlin. În schimb, la Bad Homburg, canadianca a jucat și mai bine, iar calificarea în finală a fost pe merit. E drept, în semifinale, Bianca trebuia să se dueleze cu Halep, dar românca a anunțat cu câteva ore că nu se va prezenta din cauza unei probleme meicale! 

Meciul din finală nu va fi ușor. Chiar dacă pleacă cu prima șansă, Andreescu trebuie să etaleze un joc solid pentru a se impune în fața unei jucătoare experimentate, dar și care a fost în formă în această săptămâ. 

Meciuri directe Andreescu – Garcia 

Va fi primul duel direct între cele două jucătoare! 

Ponturi pariuri Andreescu – Garcia 

1 (victorie Bianca Andreescu) cota 1,38 Superbet

Mizăm pe mâna jucătoarei cu origini române. Canadianca a fost foarte solidă în meciurile jucate și poate să o domine și pe Garcia. Mai ales dacă va reuși să returneze cât mai multe servicii ale franțuzoaice. Pariem pe victoria lui Andreescu! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Andreescu la H-2,5 cota 1,49 Fortuna

Bianca nu a cedat nici un set până acum și pleacă cu prima șansă în finala cu Garcia. Caroline a avut mult de muncă în semifinale și cred că-i va fi greu să țină pasul cu jucătoarea din Canada. Mizez pe succesul Biancăi la Handicap de -2,5 game-uri! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status