Furth – Kiel, Ponturi fotbal 2.Bundesliga – 16-07-2022 

Home » Furth – Kiel, Ponturi fotbal 2.Bundesliga – 16-07-2022 

Continuăm cu analizele etapei de debut din noul sezon din 2. Bundesliga, iar sâmbătă, 16 iulie, sunt programate mai multe partide. Noi trecem în revistă disputa dintre Greuther Fürth și Holstein Kiel. Meciul e programat pe Sportpark Ronhof Thomas Sommer, din Furth, cu începere de la ora 14:00. Mai multe detalii de la duelul Furth – Kiel, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Furth - Kiel

Greuther Fürth: Formă echipă 

Greuther Fürth e una din formațiile retrogradate din Bundesliga. Formația din Furth a terminat pe ultimul loc sezonul trecut în prima ligă din Germania și speră la o revenire cât mai rapidă Bundesliga. 

Furth trebuie să uite cât mai rapid sezonul recent încheiat. Echipa a avut evoluții extrem de modeste, adunând doar 18 puncte în cele 34 de meciuri disputate. Lotul a suferit și el, mai mulți fotbaliști părăsind echipa. 

Echipa e evaluată la aproape 25 de milioane de euro. Cu un nou antrenor, în persoana lui Marc Schneider, Furth vrea să debuteze cu dreptul în noul sezon. Si să obțină rezultate cât mai bine în startul sezonului, tocmai pentru a fi aproape de primele poziții. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Furth debutează acasă în actuala stagiune, dar meciul nu va fi deloc simplu. Însă cu fanii în spate, Greuther speră la un rezultat pozitiv. O victorie ar fi ideală pentru elevii lui Marc Schneier. 

Holstein Kiel: Formă echipă 

Holstein Kiel vine după un sezon decent în 2.Bundesliga. Oaspeții acestei partide au terminat pe 9 stagiunea trecută în liga secundă din Germania. La o distanță considerabilă de locul 3, cel care ducea la baraj, 15 puncte. 

Însă nu a avut griji nici în privința retrogradării. Terminând la 13 lungimi de locul de menținere și 17 puncte de pozițiile retrogradabile. În schimb, Kiel a înregistrat un golaveraj negativ în cele 34 de partide. Cu 46 de goluri marcate și 54 încasate. 

Echipa își propune pentru următorul sezon o clasare mai bună. Mult mai apropiată de locul trei. Lotul, evaluat la aproximativ 17 milioane de euro nu e printre cele mai valoroase din 2.Bundesliga. Dar pe teren, nu întotdeauna banii fac diferența! 

Meciul de debut din actuala stagiune se anunță greu. Kiel va juca pe terenul formației care vine din Bundesliga, dar oaspeții speră. Nu ar fi exclus să vedem măcar o reușite din partea formației lui Marcel Rapp. 

Meciuri directe Furth – Kiel 

Ultimele întâlniri între cele două formații au avut loc în sezonul 2020/2021, când Furth se impunea în ambele partide! 

Ponturi pariuri Furth – Kiel 

Total goluri meci – 2-4 (în meci se vor marca minim 2 goluri, maxim 4) cota 1,55 Fortuna

Cred că meciul nu va fi lipsit de goluri. E o diferență între cele două formații, dar pe terenul de joc lucrurile vor fi ceva mai echilibrate. Nu ar fi exclus să vedem reușite din partea ambelor formații, însă avem încredere că reușitele se vor încadra în intervalul indicat! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

1X&2+ (Furth nu pierde și în se vor marca minim 2 goluri) cota 1,67 Superbet

Cred că Furth poate debuta cu o victorie în noul sezon din 2.Bundesliga. Dar meciul nu va fi simplu. Gazdele vor avea de muncit și cum ziceam, nu ar fi exclus ca oaspeții să marcheze și ei. Pentru un grad de siguranță mai mare, mizăm că Furth nu va pierde și că se vor marca cel puțin două goluri! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status