Fritz – De Minaur, ponturi tenis ATP Eastbourne, 24-06-2022 

Home » Fritz – De Minaur, ponturi tenis ATP Eastbourne, 24-06-2022 

Un alt meci interesant pe care-l trecem în revistă e disputa dintre americanul Taylor Fritz și australianul Alex de Minaur, din cadrul semifinalei a doua de la ATP Eastbourne. Disputa este ultima a zilei programată pe arena centrală și va începe după ora 17:30, ora României. Mai multe detalii despre duelul Fritz – de Minaur, dar și pariurile gândite, în cele ce urmează! 

Sari direct la pont >>

Fritz – de Minaur ATP Eastbourne

Taylor Fritz: Formă sportiv 

Tylor Fritz a reușit să ridice nivelul de joc la Eastbourne. Americanul intrase într-un con de umbră, după evoluțiile foarte bune din startul sezonului, iar jocul său era de nerecunoscut. Atât pe suprafața roșie, dar și în primele meciuri pe iarbă. 

E drept, americanul e adeptul suprafețelor rapide, însă după primele două turnee masters ale anului, Indian Wells și Miami, Taylor nu a mai reușit să fie la același nivel. A fost parcursul bun de la Monte Carlo, dar apoi a venit dezamăgirea de la Roland Garros. Iar pe iarbă, evoluțiile slabe au continuat! 

La Hertogenbosch și Queen s, din postura de cap de serie, Fritz a fost eliminat de fiecare dată încă din primul meci jucat. Ba mai mult, americanul nu a reușit nici măcar să câștige set! În schimb, la Eastbourne, unde a câștigat și titlu, în 2019, Taylor a jucat mult mai bine. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorii în minimum de seturi, cu Monteiro și Bublik. Succesul contra kazahului a impresionat, mai ales prin prisma scorului. Cu moralul mult mai ridicată, Fritz abordează cu mare încredere duelul din semifinale contra lui de Minaur! 

Alex de Minaur: Formă sportiv 

Alex de Minaur a jucat bine și foarte bine pe suprafața verde. Australianul se simte bine de altfel pe suprafața verde, iar în ultimii ani a obținut rezultate cel puțin decente pe cea mai rapidă suprafață din circuit. 

În acest an, Alex a participat la toate turneele pe iarbă. La Hertogenbosch și Queen s, parcursurile nu au fost deloc lungi. În Olanda, australianul a pierdut în primul meci, contra lui Mannarino. Iar la Londra, de Minaur a cedat în fața lui Davidovich Fokina, însă la capătul unui meci extrem de disputat! 

Mult mai bine a jucat la Eastbourne australianul. De altfel, Alex e campion en-titre aici, iar jucătorul de la Antipozi e în cursa de apărare a trofeului. În cele trei partide jucate, de Minaur a cedat un singur set, în ultimul meci, contra americanului Tommy Paul! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Nu a fost cea mai bună evoluție contra americanului, dar de Minaur are forța de a se califica din nou în finala competiției. Și să aibă șansa să își apere trofeul cucerit anul trecut! Nu va fi însă nici pe departe un meci ușor! 

Meciuri directe Fritz – de Minaur 

De 6 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea australianului, 4-2! Ultimele două meciuri au fost câștigate de american. Ultimul în acest an, la Indian Wells, scor 2-1 la seturi! 

Ponturi pariuri Fritz – de Minaur 

1S TGP(9,5) (total game-uri primul set – peste 9,5) cota 1,47 Superbet

Cred că startul partidei va fi echilibrat. Ambii jucători servesc bine, au evoluat bine în tururile precedente și cred că numărul de break-uri nu va fi ridicat. Mizez pe minimum 10 game-uri derulate în actul inaugural! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 21,5 cota 1,41 Winmasters

Cred că meciul va fi disputat. E destul de greu de ales un câștigător, mai ales că evoluțiile ambilor tenismeni au fost la un nivel apropiat. Cred că diferența se va face la retur, acolo unde cine va fi mai eficient, va avea și câștig de cauză. Pariez pe cel puțin 22 de game-uri derulate! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status