Franța U19 – Israel U19, Ponturi fotbal Campionatul European U19, 28-06-2022 

Home » Franța U19 – Israel U19, Ponturi fotbal Campionatul European U19, 28-06-2022 

Astăzi sunt programate semifinalele Campionatului European U19, iar noi vom trece în revistă disputa dintre naționalele Franței și Israelului, din cea de-a doua semifinală a competiției. Meciul este programat pe MOL Aréna, din Dunajská Streda, cu începere de la ora 21:00. Mai multe detalii de la duelul Franța U19 – Israel U19, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Franța U19 - Israel U19

Franța U19: Formă sportiv 

Franța U19 a avut un parcurs foarte bun la această ediție a Campionatului European U 19. Naționala cocoșului galic a câștigat toate meciurile din faza grupei. Printre naționalele învinse s-a numărat și cea a României. 

A fost un succes la limită a Franței în fața tinerilor tricolori, scor 2-1. A surprins însă victoria cu Italia, în meciul pentru primul loc în grupa A. Francezii s-au impus cu 4-1 și au câștigat, pe merit, primul loc. Tot la scor a fost și victoria din etapa inaugurală, contra gazdei turneului, Slovacia. 

Franța a confirmat astfel așteptările și rămâne principala favorită la cucerirea turneului. Până acolo însă, francezii au de trecut de două partide. Dar moralul este unul la cote excelente! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Partida din semifinale se anunță la îndemână. Însă Franța nu va face greșeala să o subestimeze pe naționala Israelului și va încerca să obțină o nouă victorie categorică și calificarea în finala Campionatului European U19. 

Israel U19: Formă echipă 

Naționala Israelului a fost una din surprizele plăcute ale acestei ediții a Campionatului European U19. Tinerii fotbaliști din Israel au terminat pe doi grupa B, din care au mai făcut parte reprezentativele Angliei, Serbiei și Austriei. 

Israel a obținut o victorie, o remiză și a cedat, la limită în ultima partidă, contra Angliei. A fost un eșec cu 0-1, dar care nu i-a pus în pericol poziția a doua. Evoluțiile naționalei Israelului au fost bune, în toate meciurile, iar calificarea a fost una pe merit.  

Media de goluri a fost una crescută în cele două partide. Israel a remizat, 2-2 în primul meci cu Serbia. Iar în a doua etapă, contra Austriei, victoria a fost una spectaculoasă, scor 4-2. 6 goluri marcate și 5 goluri primite, rezultând astfel un golaveraj pozitiv. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Franța se anunță mai mult decât dificil. Dar naționala Israelului își va juca șansa și va încerca, chiar dacă va pierde, să iasă cu fruntea sus și să încheie turneului la fel cum l-a început! 

Formații probabile Franța U19 – Israel U19 

  • Franța U19: Lo-Tutala; Pereira, Camara, Doukoure, Hadjam; Adeline, Da Silva, Diouf; Virginius, Bonny, Tchaouna
  • Israel U19: Gliklich; Feingold, Lemkin, Israelov, Revivo; Kancepolsky, Madmon; Abed, Gloukh, Lugassy; Turgeman

Meciuri directe Franța U19 – Israel U19 

Cele două naționale s-au mai întâlnit de mai multe ori la acest nivel, dar cele mai recente partide au avut loc chiar în această lună, înainte de turneu. Ambele dispute s-au terminat la egalitate, scor 1-1!  

Ponturi pariuri Franța U19 – Israel U19 

Franța câștigă & peste 2,5 goluri cota 1,72 Superbet

Cred că Franța se va califica în finală fără prea mari emoții. Francezii sunt net superiori, au jucători care evoluează în campionate mai puternice, iar victoria ar trebui să fie o formalitate. Cred că Israel și-a depășit condiția și nu va mai putea realiza surpriza! Mizez pe victoria Franței și minimum trei goluri marcate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Franța U19 – peste 2,5 cota 2,10 Superbet

Franța a marcat patru goluri cu Italia și 5 cu Slovacia. Israel e o națională care a jucat ofensiv și nu cred că se va închide nici în Fața Franței. Cu atât mai mult dacă francezii vor reuși să deschidă rapid scorul. Pariez pe trei goluri marcate de tinerii fotbaliști francezi! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status