Fortaleza – Estudiantes, Ponturi fotbal Copa Libertadores, 01-07-2022 

Home » Fortaleza – Estudiantes, Ponturi fotbal Copa Libertadores, 01-07-2022 

Fotbalul din America de Sud e în plină desfășurare în acest moment, iar noi trecem în revistă partida dintre Fortaleza și Estudiantes, din cadrul primei manșe a optimilor de finală din Copa Libertadores. Partida este programată vineri dimineața, pe Castelão, din Fortaleza, cu începere de la ora 03:30, ora României. Mai multe detalii despre Fortaleza – Estudiantes, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Fortaleza - Estudiantes

Fortaleza: Formă echipă 

Fortaleza nu traversează cea mai bună formă în acest moment. Formația din Brazilia a avut însă un start de sezon mai mult decât modest. Fortaleza e pe ultimul loc după primele 14 etape jucate. Cu doar 10 puncte adunate.  

Doar un singur succes obținut de formația lui Juan Pablo Vojvoda în ultimele 5 etape din campionat. 1-0 cu America MG, o altă formație din subsolul clasamentului. Însă în total, echipa are doar două victorii. Și 8 eșecuri suferite. Iar golaverajul este unul negativ, cu 12 goluri marcate și 19 primite.  

În faza grupelor, Fortaleza a terminat pe doi, în spatele celor de la River Plate. Cu 10 puncte adunate, din trei victorii, o remiză și două eșecuri. Înfrângerile au venit în fața liderului grupei și celor de la Colo Colo. În ultimele 5 partide de acasă, Fortaleza a fost învinsă o singură dată, în meciul cu Ceara, de la începutul lunii. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul tur cu cei de la  Estudiantes se anunță greu. Mai ales în contextul actual, când echipa traversează o formă foarte modestă. Dar dubla se joacă și e de așteptat ca formația gazdă să marcheze măcar o dată în disputa de la noapte. 

Estudiantes: Formă echipă 

Estudiantes nu a început nici ea prea bine sezonul. E drept, în Argentina s-au scurs doar 5 etape, însă orice punct pierdut poate fi mai mult decât important în economia clasamentului. Echipa are doar 7 puncte strânse și e pe locul 17. Cu două victorii, o remiză și alte două eșecuri. 

Forma de moment nu e deloc bună. În ultimele două partide din Liga Profesional, Estudiantes a pierdut. Au fost eșecuri la limită, ce-i drept, în fața celor de la Independiente, 1-2 și New Old Boys, scor 0-2. În faza grupelor din Copa Libertadores, Estudiantes a terminat pe primul loc.  

Cu 13 puncte adunate și o singură înfrângere suferită. Eșecul a venit chiar în ultima etapă, 0-4 contra colegei din campionat, Velez Sarfield. Dar lucrurile erau deja stabilite. În ultimele 5 partide din deplasare, în toate competițiile, Estudiantes nu are un parcurs bun. 

Cu trei victorii și două eșecuri. Se anunță așadar o deplasare grea în Brazilia, dar oaspeții vor să obțină un rezultat bun. Care să le dea șanse la calificarea în următoarea fază a competiției. 

Formații probabile Fortaleza – Estudiantes  

  • Fortaleza: Boeck; Titi, Benevenuto, Tinga; Pikachu, Ronald, Felipe, Capixaba; Lima; Romero, Moises
  • Estudiantes: Andujar; Godoy, Rogel, Noguera, Mas; Rodriguez; Castro, Zuqui, Pellegrini; Diaz, Boselli 

Meciuri directe Fortaleza – Estudiantes

Va fi primul meci direct între cele două formații! 

Ponturi pariuri Fortaleza – Estudiantes

GG (ambele echipe marchează ) cota 2,10 Superbet

Chiar dacă e prima manșă și ambele formații vor fi precaute, credem că forma de moment a celor două echipe va facilita înscrierea golurilor. Apărarea celor de la Fortaleza a arătat multă nesiguranță, în timp ce formația argentiniană a arătat și ea scăpări în defensivă. Mizăm pe reușite din partea ambelor formații! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Interval goluri 2-4 cota 1,60 Fortuna

Credem că meciul va avea reușite. Însă ținând cont că o dublă eliminatorie, precauție nu va lipsi din cele două tabere. Nu ar fi exclus să vedem o remiză cu goluri, dar suntem încrezători că reușitele de pe Castelão se vor încadra în intervalul indicat!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status