Finlanda – Muntenegru, Ponturi Liga Națiunilor, 07-06-2022 

Home » Finlanda – Muntenegru, Ponturi Liga Națiunilor, 07-06-2022 

Trecem în revistă și celălalt meci din grupa României la UEFA Nations League, disputa dintre Finlanda și Muntenegru, tot din cadrul rundei a doua. Disputa este programată în seara asta, pe stadionul Olimpic, din Helsinki, cu începere de la ora 19:00. Mai multe amănunte despre Finlanda – Muntenegru, dar și pariurile pe care le-am găsit, în rândurile care urmează. 

Sari direct la pont >>

Finlanda – Muntenegru

Finlanda: Formă echipă 

Finlanda a scos doar un punct în primul meci din noua ediție a Ligii Națiunilor. Finlandezii au remizat cu Bosnia, scor 1-1 dar practic au pierdut printre degete două puncte după ce au fost egalați la ultima fază a partidei.  

Reprezentativa de la Helsinki face parte din categoria naționalelor mai slab cotate din Europa, dar lotul pregătit de Markku Kanerva conține câțiva jucători bine cotați. Unul dintre ei este Teemu Pukki, atacantul celor de la Norwich.  

Grupa din actuala ediție a Ligii Națiunilor nu este deloc ușoară, alături de România, Bosnia și Muntenegru. Remiza din prima etapă nu le oferă o încredere sporită celor din Finlanda, dar pe de altă parte, elevii lui Markku Kanerva speră la un nou rezultat pozitiv. Cel puțin o remiză. 

Meciul cu Muntenegru nu va fi nici pe departe ușor. Oaspeții vin cu moralul ridicat și speră de asemenea la un rezultat bun. Cred că partida va fi una echilibrată și sunt șanse să vedem din nou un meci cu puține reușite. Nu ar fi exclusă o nouă remiză! 

Muntenegru: Formă echipă 

Muntenegru a debutat cu dreptul în noua ediția a Ligii Națiunilor. Muntenegrenii au profitat de forma slabă a jucătorilor din naționala României și s-au impus cu 2-0 în meciul de la Podgorica. Cu trei puncte adunate, naționala lui Miodrag Radulović e pe primul loc.  

Doar că misiunea e departe de a fi gata. Grupa nu e una deloc facilă, iar următoarea deplasarea nu e ușoară. Muntenegru a ajuns la două victorii consecutive, după succesul cu România și victoria cu Grecia, din luna martie. E a doua cea mai bună serie, după o pauză de aproape doi ani. 

Muntenegru a mai strâns trei victorii la rând, în toamna lui 2020-primăvara lui 2021, cu o victorie în Liga Națiunilor și două în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. În ultimele 5 deplasări, Muntenegru are o singură victorie, 3-0 în Gibraltar. 

Meciul de la Helsinki nu va fi deloc ușor. În ciuda victoriei cu România, muntenegrenii vor avea mult de muncă pentru a reuși un nou rezultat pozitiv în seara asta. Nu ar fi exclus să vedem chiar o remiză albă în disputa din capitala Finlandei! 

Formații probabile Finlanda – Muntenegru 

  • Finlanda: Hradecky; Alho, Ivanov, O’Shaughnessy, Vaisanen, Uronen; Schuller, Kamara, Nissila; Lod, Pukki
  • Muntenegru: Mijatovic; Vesovic, Vujacic, Tomasevic, A. Vukcevic; Marusic, Bozovic, Raickovic, Haksabanovic; Jankovic; Mugosa

Meciuri directe Finlanda – Muntenegru  

Va fi primul meci direct între cele două naționale!  

Ponturi pariuri Finlanda – Muntenegru  

X2 (Muntenegru nu pierde) cota 1,81 Unibet

Cred că Muntenegru poate obține un nou rezultat pozitiv. Naționala de la Podgorica are moralul bun după succesul cu România și vrea cel puțin o remiză în disputa de la Helsinki. Finlanda va lupta și ea pentru victorie, dar cred că elevii lui Radulović pot să se întoarcă neînvinși din capitala Finlandei. 

Total goluri meci – sub 2,5 cota 1,48 Netbet

Cred că meciul de la Helsinki va fi unul pragmatic. Rezultatul va prima în detrimentul spectacolului și mă aștept să vedem o luptă aprigă la mijlocul terenului. Mizez pe maxim două reușite în confruntarea Finlanda – Muntenegru! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status