FCSB – Chindia Târgoviște, ponturi Superliga, 14-08-2022

Home » FCSB – Chindia Târgoviște, ponturi Superliga, 14-08-2022

FCSB va primi vizita echipei AFC Chindia Târgoviște în etapa a 5-a din Superliga României în încercarea de a obține toate cele trei puncte și de a ieși din jumătatea inferioară a clasamentului. Meciul FCSB – Chindia Târgoviște se va juca pe Arena Națională din București pe data de 14 august de la ora 21:30.

Sari direct la pont >>

FCSB

FCSB vine în această partidă după o serie de meciuri foarte dezamăgitoare obținute în campionatul României, însă cu moralul ceva mai ridicat după calificarea în Play-off-ul Europa Conference League.

Echipa antrenată de Nicolae Dică are o înfrângere și trei rezultate de egalitate în campionat, cel mai recent rezultat fiind remiza încheiată cu scorul de 1-1 de la Mioveni.

Poziție în clasament

FCSB se află abia pe poziția 13 în Superligă, cu doar 3 puncte cumulate din 4 meciuri jucate, având 3 goluri marcate și 5 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Dică pentru această partidă este să obțină victoria, întrucât FCSB dorește să ajungă în jumătatea superioară a clasamentului, iar la începutul campionatului dorea chiar să depășească performanța sezonului trecut în care a încheiat campionatul pe poziția secundă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Rusu – Miculescu, Popescu, Cordea – Olaru, Edjouma – Radunovic, Tamm, Dawa, Crețu – Târnovanu

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

AFC Chindia Tțrgoviște

AFC Chindia Târgoviște vine în această partidă cu speranțe destul de mici în a obține puncte, iar moralul jucătorilor este destul de scăzut după înfrângerea din etapa trecută suferită pe teren propriu împotriva campioanei CFR Cluj.

Chindia are de asemenea o serie foarte slabă de meciuri în Superligă de la începutul sezonului, cu două înfrângeri și două remize în campionat.

Poziție în clasament

Cu toate că puține echipe stau mai rău decât FCSB în campionat, Chindia este una dintre ele, clasându-se pe poziția 15 cu doar 2 puncte din 4 meciuri jucate, având 3 goluri marcate și 6 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei antrenate de Adrian Mihalcea pentru această partidă este să încerce să obțină un punct din această deplasare, cu toate că realistic vorbind șansele ca acest lucru să se concretizeze sunt foarte mici.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-1-1) Popa – Popadiuc – Dumitrașcu, Vorobjovas, Chamed, Neguț – Ioniță, Boldor, Celea, Căpușă – Cabuz

Meciuri directe FCSB – Chindia Târgoviște

În ceea ce privește confruntările directe dintre cele două echipe, FCSB domină clar acest capitol, 5 victorii din ultimele 5 meciuri directe.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Ponturi pariuri FCSB – Chindia Târgoviște

Rezultat final (1) cota 1.47 (Superbet)

De luat în seamă este faptul că FCSB a schimbat antrenorul de curând, iar de când Nicolae Dică a preluat cârma echipei a reușit să obțină rezultate ceva mai pozitive, inclusiv calificarea în Play-off-ul Conference League. Având acest lucru în vedere, dar și faptul că FCSB joacă acest meci pe teren propriu, iar ultimele 5 meciuri directe au fost câștigate de FCSB, voi miza pe o victorie a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.70 (Betano)

Având în vedere faptul că ambele echipe au probleme în acest început de sezon, dar și faptul că ambele formații au o medie de sub un gol marcat per meci, voi miza pe faptul că în această partidă se vor marca maxim 2 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status