Elfsborg – Helsingborgs, Ponturi fotbal meciuri amicale, 17-06-2022

Home » Elfsborg – Helsingborgs, Ponturi fotbal meciuri amicale, 17-06-2022

Chiar dacă oferta la fotbal în această perioadă e mai săracă, tot am găsit meciuri de la care să venim în ajutorul vostru cu cele mai bune pronosticuri. Pentru început vom trece în revistă disputa amicală dintre două din formațiile din prima ligă suedeză, ALLSVENSKAN, Elfsborg – Helsingborgs. Meciul este programat în această seară, de la ora 19:00. Mai multe amănunte de la duelul amical Elfsborg – Helsingborgs, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Elfsborg – Helsingborgs

Elfsborg: Formă echipă 

Este pauză acum în întrecerea internă din Suedia, dar campionatul se va relua săptămâna viitoare. Până la reluare, echipele se pregătesc, iar două dintre combatantele primei ligi din Suedia se vor întâlni în această seară. 

Elfsborg a avut un start de sezon relativ bun, cu 15 puncte adunate în 10 partide jucate. Echipa e pe locul 7, la 5 puncte distanță de ultimul loc de pe podium. Ultimul meci jucat în campionat de către Elfsborg a fost la finalul lunii mai. A fost un 2-2 pe terenul celor de la Norrkoping, o altă formație solidă din ALLSVENSKAN. 

Forma lui Elfsborg în momentul întreruperii campionatului era una bună, cu un singur eșec în ultimele 5 partide, 0-2 la Sirius. A fost cea de-a treia înfrângere a ocupantei locului 7 în cele 10 meciuri jucate. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul de pregătire cu Helsingborgs va fi unul fără miză. Nu se pune preț pe rezultatul final, ci se urmăresc alte aspecte în astfel de partide. În condițiile date, cred că avem premisele unui meci deschis și cu goluri multe. 

Helsingborgs: Formă echipă 

Helsingborgs a avut un start de sezon mai mult decât modest. Pauza a venit bine pentru formația de pe ultimul loc din ALLSVENSKAN. Cu doar 5 puncte acumulate, echipa antrenată de Mattias Lindström era una din cele mai slabe la ora actuală din primă ligă suedeză. 

Forma de moment era și ea una foarte slabă când întrecerea s-a întrerupt. Helsingborgs avea patru eșecuri la rând, din totalul celor 8. Echipa a câștigat un singur meci în cele 11 partide disputate în noul sezon. 1-0 chiar contra adversarei din acest meci amical. 

Doar 9 goluri marcate și nu mai puțin de 18 goluri încasate pentru Helsingborgs, care are a treia cea mai slabă defensivă din campionat. În ultimul meci jucat, echipa a cedat la limită, 1-2 cu ocupanta locului doi din ALLSVENSKAN, AIK Stockholm. 

Meciul amical cu Elfsborg ar trebui să fie mai mult decât util înainte de reluarea sezonului. Chiar dacă în meciul din campionat au fost puține goluri, cred că de această dată lucrurile vor sta diferit. Nu ar fi exclus nici o remiză cu goluri! 

Meciuri directe Elfsborg – Helsingborgs 

În ultimul meci disputat, cel din noul sezon, Helsingborgs s-a impus cu 1-0, pe propriul teren. 

Ponturi pariuri Elfsborg – Helsingborgs 

GG (ambele echipe marchează) cota 1,72 Superbet

Cred că meciul va fi diferit de această dată. Fără o miză anume, golurile nu ar trebui să lipsească. E de așteptat ca antrenorii să folosească toți jucătorii din lot, iar șansele ca golurile să apară sunt cu atât mai mari. Mizăm pe reușite din partea ambelor formații! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri meci – peste 2,5 cota 1,55 Fortuna

Meciul se anunță disputat. Dar și spectaculos. Cele două formații nu au motive să se închidă, astfel că golurile nu ar trebui să se lase așteptate. Iar dacă se va marca rapid, cred că vom putea vedea cel puțin trei reușite!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status