Dudelange – Pyunik Erevan, ponturi Liga Campionilor, 26-07-2022

Home » Dudelange – Pyunik Erevan, ponturi Liga Campionilor, 26-07-2022

În turul confruntării dintre cele două echipe, F91 Dudelange a câștigat în deplasare cu scorul de 1-0. În retur, va pimi pe propriul teren din Luxemburg vizita echipei FC Pyunik Erevan în turul 2 de calificări pentru grupele UEFA Champions League în încercarea de a obține victoria sau cel puțin un rezultat de egalitate și de a-și asigura calificarea în fazele următoare ale competiției. Meciul Dudelange – Pyunik Erevan se va juca pe Stade Jos Nosbaum din Dudelange la data de 26 iulie de la ora 20:30.

Sari direct la pont >>

Dudelange - Pyunik Erevan

F91 Dudelange

F91 Dudelange, cunoscută drept Dudelange, vine în această partidă cu speranțe mari la calificare după rezultatul pozitiv din meciul tur.

Drumul spre UEFA Champions League

Echipa antrenată de belgianul Mehdi El Alaoui a obținut un loc în turul 1 preliminar datorită faptului că a obținut titlul de campioană sezonul trecut cu un total de 67 de puncte cumulate în 30 de meciuri.

În turul 1 preliminar Dudelange a înfruntat echipa KF Tirana, pe care a reușit să o învingă în ambele meciuri, cu scorul de 1-0 respectiv 2-1.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Alaoui pentru această partidă este să obțină calificarea, indiferent dacă va reuși să câștige meciul sau va remiza cu echipa din Armenia.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-2-1) Hassan – Sinani, Hadji – Ouassiero, Morren, Bojic – Skenderovic, da Costa, Diouf, Kirch – Fox

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

FC Pyunik Yerevan

FC Pyunik Yerevan, cunoscută drept Pyunik, vine în această partidă cu speranțe ceva mai reduse de calificare după ce a pierdut meciul tur, însă cotele de la casele de pariuri nu arată o diferență prea mare între cele două echipe, așadar orice se poate întâmpla.

Drumul spre UEFA Champions League

Pyunik a obținut un loc în turul 1 preliminar datorită câștigării campionatului intern la o diferență de un singur punct sezonul trecut.

În turul 1 preliminar Pyunik a reușit să elimine campioana României CFR Cluj, după ce a învins-o la lovitorile de departajare în urma a două manșe încheiate cu rezultate de egalitate.

Obiectiv

Obiectivul echipei antrenate de ucraineanul Roman Monarev pentru acest meci este să producă din nou o surpriză cum a reușit și în meciul cu CFR și să câștige această partidă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Otubanjo, Juricic, Davidyan – Juninho, Cociuc, Harutyunyan, Gonzalez – Kovalenko, Gajic, Dashyan – Yurchenko

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Meciul tur Dudelange – Pyunik Erevan

În meciul tur din această dublă manșă de calificare pentru grupele Champions League, F91 Dudelange a reușit să obțină victoria cu scorul de 1-0 în deplasarea de la Yerevan, după ce a marcat în minutul 72 din penalty.

Cu toate acestea, meciul a fost dominat ușor de Pyunik, așadar această partidă va fi interesantă întrucât orice se poate întâmpla.

Ponturi pariuri Dudelange – Pyunik Erevan

Pauză sau Final (PsF X) cota 1.60 (Superbet)

Având în vedere faptul că și în meciul tur prima repriză s-a încheiat la egalitate, și ținând cont de faptul că acest meci se joacă la Dudelange, așadar echipa gazdă cel mai probabil va căuta să închidă meciul pentru a obține calificarea, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va fi egalitate.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.55 (Betano)

Uitându-ne la meciul tur dintre cele două echipe, constatăm că s-a marcat un singur gol, și acesta din penalty. Luând în considerare faptul că nici una din cele două echipe nu a demonstrat faptul că au putere ofensivă de luat în seamă, voi miza pe un meci în care se vor marca maxim 2 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status