Djokovic – Tsitsipas, ponturi finală ATP Roma, 15-05-2022 

Home » Djokovic – Tsitsipas, ponturi finală ATP Roma, 15-05-2022 

Duminică are loc finala la ATP Roma, iar în ultimul act se vor înfrunta liderul mondial, Novak Djokovic și grecul Stefanos Tsitsipas. Meciul este al doilea a zilei programat pe Arena centrală și va începe după ora 17 00, ora României. Mai multe detalii despre meciul Djokovic – Tsitsipas, dar și pariurile găsite, în rândurile ce urmează.  

Sari direct la pont >>

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic a jucat fantastic și în capitala Italiei. După un parcurs foarte bun și la Madrid, dar în care a fost învins de către Carlos Alcaraz, în semifinale, sârbul a reușit prima sa calificare într-o finală masters în acest sezon!  

După succesul din meciul din semifinale, contra lui Casper Ruud, Nole a ajuns la cea de-a 1000!!! victorie din carieră! O bornă impresionantă pentru liderul mondial, care vrea să își treacă în cont și primul trofeu din acest sezon. Cum ziceam, parcursul de la Foro Italico a fost foarte solid.  

Nole nu a cedat nici un set pe durata acestei săptămâni și a dominat toate duelurile. Cel mai strâns meci a fost în sferturi, contra lui Aliassime, 7-6, 7-5, dar și acel succes putea fi mult mai categoric dacă sârbul era mai atent în unele momente. În ultimul meci, contra lui Ruud, locul 10 ATP, Novak nu a avut nici o emoție. 6-4, 6-3, cu o singură minge de break oferită. 

Partida din finala de la Roma nu se anunță deloc facilă. Adversarul e un jucător care i-a pus probleme în trecut liderului mondial, dar la forma pe care a etalat-o, îmi este greu să cred că Nole va rata primul titlu masters din acest sezon! 

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas a jucat și el foarte bine în această săptămână la Roma. Și nu doar în capitala Italiei grecul a făcut un joc bun. Stef a avut un sezon foarte bun pe zgură în 2022. Tsitsipas are deja un titlu, la Monte Carlo, acolo unde și-a apărat trofeul cucerit anul trecut. 

Plus semifinală săptămâna trecută la Madrid, unde a fost învins de către Alexander Zverev. Dar și sferturi la Barcelona. Iar de fiecare dată, grecul a fost învins doar de către jucători în mare formă. Alcaraz sau Zverev. Sunt de altfel singurele eșecuri pentru jucătorul elen în cele 16 partide disputate pe suprafața roșie în acest an. 

Aici, în capitala Italiei, grecul parca a dat ceva semne de oboseala. În trei din cele patru partide jucate, Stef a cedat set. Inclusiv și în ultimul meci, contra germanului Zverev. Tsitsipas și-a luat însă revanșa în fața neamțului după eșecul suferit săptămâna trecută în capitala Spaniei.  

A fost o victorie și o calificare meritată pentru numărul 5 mondial. Va fi a doua finală masters din acest sezon pentru grec și prima din carieră la Roma. Adversarul va fi unul de top, dar Tsitsipas își va juca șansa în fața liderului mondial. 

Meciuri directe Djokovic – Tsitsipas

În cele 9 partide directe, scorul este de 6-3 în favoarea jucătorului sârb! Ultima confruntare directă a fost tot pe zgură, anul trecut, în finala de la Roland Garros, iar Nole s-a impus în 5 seturi! 

Ponturi pariuri Djokovic – Tsitsipas

Victorie Novak Djokovic cota 1,45 Unibet

Cred că Nole poate încheia o săptămâna perfectă. Sârbul nu a cedat set pe durata turneului de la Roma și pleacă favorit și în ultimul act contra lui Tsitsipas. Nu va fi un meci deloc ușor pentru liderul mondial, dar la cum s-a prezentat Novak, am mare încredere că sârbul va câștiga primul masters din acest sezon! 

H1(-1,5) (victorie Djokovic la cel puțin 2 game-uri diferență) cota 1,55 Superbet

Cred că Nole poate să încheie acest turneu fără set cedat. Dacă va fi atent în momentele cheie și va forța pe serviciul doi a grecului, consider că liderul mondial poate câștiga acest meci fără emoții. Mizez pe un succes la cel puțin două game-uri diferență a jucătorului din Serbia! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status