Djokovic – Tsitsipas, Finala Astana Open, 09-10-2022

Home » Djokovic – Tsitsipas, Finala Astana Open, 09-10-2022

Seria pariurilor continuă cu super partida dintre sârbul Novak Djokovic și grecul Stefanos Tsitsipas, din cadrul finalei de la turneul ATP 500 Astana Open din Nur Sultan, Kazahstan. Partida este programată pe terenul central și va începe puțin peste ora 13:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Djokovic – Tsitsipas, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Djokovic – Tsitsipas

Novak Djokovic: Formă sportiv

Novak Djokovic s-a calificat în cea de-a doua finală consecutivă. Sârbul s-a impus săptămâna trecută la Tel Aviv, Israel, într-un turneu din seria ATP 250. Acum are șansa unui nou trofeu, dar din categoria ATP 500.

Drumul până în finală nu a fost ușor, dar fostul lider mondial a câștigat pe merit toate partidele. Ultimii doi adversari au fost pe măsură, rușii Karen Djokovic și Daniil Medvedev.

În semifinale a fost o bătălie epică între cei doi rivali. Medvedev a câștigat primul set și a fost aproape de Nole și în actul secund, doar că sârbul s-a impus în tie-break. Daniil a fost nevoit să renunțe înaintea decisivului și i-a facilitat astfel drumul spre o nouă finală lui Nole.

Meciul din ultimul act de la Astana va fi poate la fel de greu pentru sârb ca și disputa contra rusului, dar Nole are toate armele necesare pentru a se impune într-o nouă competiție ATP 500.

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv

Stefanos Tsitsipas a jucat și el excelent în această săptămână la Astana. Pentru grec, e cea de-a 6-a finală din acest an. În precedentele 5, Stef a câștigat două, iar trei au fost pierdute.

Din care, două au fost din categoria masters, Roma și Cincinnati. Tot din seria de 1000 de puncte are însă trofeu la Monte Carlo, acolo unde și-a apărat titlul cucerit anul trecut.

Aici, în Kazakhstan a jucat foarte bine, obținând merita calificarea în finala de la Astana. Ultimii doi adversari au fost de top, Hubert Hurkacz și Andrey Rublev, ambii din top 10. Au fost însă de fiecare dată victorii pe merit.

Meciul din finală va fi un nou episod din bătălia cu Nole. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Tsitsipas va încerca să se țină cât mai aproape de fostul lider mondial.

Meciuri directe Djokovic – Tsitsipas

De 9 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este clar în favoarea sârbului, care conduce cu 7-2! Ultima confruntare directă a avut loc la Roma, în acest an, când Nole s-a impus cu 2-0 la seturi!

Ponturi pariuri Djokovic – Tsitsipas

Tota game-uri meci peste 20,5 (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) cota 1,45 (Supebet)

Credem că partida va fi una disputată. Tsitsipas are forța de a se bate de la egal la egal cu Djokovic, cel puțin până la un punct, astfel că avem toate premisele unui meci spectacol. Iar game-urile ar trebui să fie într-un număr de cel puțin de 21!

Victorie Djokovic și total game-uri peste 19,5 cota 1.93 (Betano)

Vom miza pe combo-ul oferit de Betano, la o cotă excelentă. Djokovic nu va avea un meci deloc ușor, în ciuda cotelor oferite și va avea de tras pentru al doilea titlu consecutiv. În aceste condiții vom miza pe succesul lui Novak și cel puțin 20 de game-uri disputate!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status