Djokovic – Sinner, Ponturi ATP Wimbledon, 05-07-2022 

Home » Djokovic – Sinner, Ponturi ATP Wimbledon, 05-07-2022 

Ziua cu numărul 9 de la Wimbledon programează primele două sferturi de finală, iar pentru început trecem în revistă super duelul dintre fostul lider mondial, Novak Djokovic și italianul Jannik Sinner, din cadrul primului sfert de finală. Meciul este programat primul a zilei pe Central și va începe puțin după ora 15:30, ora României. Mai multe detalii de la disputa Djokovic – Sinner, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Djokovic – Sinner

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic a pierdut cel de-al doilea set de la ediția aceasta de la Wimbledon. Fostul lider mondial nu a avut însă nici o emoție, actul cedat fiind mai degrabă o scăpare, total atipică din partea multiplului campion de pe iarba londoneză. 

Și zic asta pentru că Novak, în afara setului doi din meci, pierdut, a mai cedat doar 5 game-uri! Victoria a fost una mai mult decât categorică, în fața unui tenismen care a impresionat în acest sezon de iarbă. Cifrele nu au mai fost la nivelul dorit! 

În primul rând, procentajul de reușită pe prima minge a fost sub 80%, 75% mai exact. În schimb procentul a fost mai ridicat pe mingea a doua. Patru mingi de break oferite, din care trei salvate. Și (doar) 7 ași! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din sferturi se anunță cel mai greu de până acum. Dar fostul lider mondial e în mare formă și pare capabil la ora actuală să învingă orice adversar rămas în competiție. Nu ar fi exclus însă să vedem un nou meci cu cel puțin patru seturi! 

Jannik Sinner: Formă sportiv 

Jannik Sinner și-a adaptat foarte bine jocul pe iarbă în acest sezon. Fără performanțe importante în sezoanele trecute pe suprafața verde, Jannik a început greu și acum. Doar un singur meci a disputat italianul pe iarbă, înainte de startul celui de-al treilea Grand Slam al anului. 

A fost un eșec, în trei seturi, contra lui Tommy Paul, în runda a doua la Eastbourne. Însă a fost meciul de acomodare. Pentru că pe iarba londoneză, Sinner a jucat mult mai solid. Doar trei seturi a cedat peninsularul în cele patru partide disputate. Iar adversarii nu au fost cei mai facili. 

Wawrinka, Ymer, Isner și noua senzație din circuit, Alcaraz. Dar meciurile cu Isner și Alcaraz au fost cele în care italianul a impresionat. Jannik s-a impus de două ori pe serviciul americanului, iar în meciul contra ibericului a fost dominant.  

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Partida cu Djokovic din sferturi va fi testul suprem de la acest turneu pentru tenismenul în vârstă de 20 de ani. Dar italianul își va juca șansa și va încerca să iasă cu fruntea sus din disputa cu fostul lider mondial! 

Meciuri directe Djokovic – Sinner 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători. Anul trecut, pe hard și zgură, iar Nole s-a impus de fiecare dată, fără să cedeze set! 

Ponturi pariuri Djokovic – Sinner  

Total game-uri meci – peste 29,5 cota 1,40 Betano

Cred că partida va fi una disputată. Cel puțin până la un punct. Sârbul va domina meciul, dar și italianul va lupta pentru șansa sa. Sinner are multe arme cu care poate să reziste, cel puțin pe propriul serviciu. Și să trimită, cel puțin un set, în prelungiri sau tie-break. Mizăm pe cel puțin 30 de game-uri disputate! 

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Puncte câștigate cu primul serviciu – Jannik Sinner – peste 68,5 % cota 1,85 Superbet (pariuri speciale)

Vom miza pe un pariu pe serviciu. Sinner a fost foarte eficient pe prima minge la acest turneu. Italianul beneficiază de un serviciu foarte bun, plasat și cu care poate câștiga ușor puncte în fața oricărui jucător. Chiar dacă Djokovic e cel mai bun jucător la retur, consider că italianul poate să se apropie la un procentaj de reușită de aproape 70% ! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status