Djokovic – Monfils, ponturi tenis ATP Madrid, 03-05-2022 

Home » Djokovic – Monfils, ponturi tenis ATP Madrid, 03-05-2022 

Continuăm cu seria pariurilor de la Mastersul de la Madrid, iar pentru început vom analiza confruntarea dintre liderul Novak Djokovic și fancezul Gael Monfils. Meciul este programat al treilea a zilei pe arena Manolo Santana și va începe după ora 17:00, ora României. Mai multe detalii despre meciul Djokovic – Monfils, dar și pronosticurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Djokovic – Monfils

Novak Djokovic: Formă sportiv  

Novak Djokovic revine în cadrul unui turneu masters. După ce la primele două competiții de 1000 de puncte ale anului, Indian Wells și Miami, nu a putut să participe, sârbul speră la un parcurs mult mai bun în capitala Spaniei. 

Singura sa prezență la un turneu masters în acest sezon nu a fost deloc de bun augur. La Monte Carlo, primul turneul de 1000 de puncte pe zgură a anului, Nole a fost eliminat încă din primul meci de către ibericul Davidovich Fokina. A fost o evoluție modestă din partea liderului mondial, care a resimțit lipsa ritmului de joc. 

Ceva mai bine s-a descurcat acasă, la turneul de la Belgrad. Nole a făcut finala, cedând însă în ultimul act în fața rusului Andrey Rublev. A fost un turneu în care Djokovic a avut mult de muncă. În fiecare meci jucat, sârbul a cedat set, iar în finală a pierdut la 2 și la 0 seturile în fața numărului 8 mondial.  

Partida de debut de la ediția din acest an de la Madrid se anunță cel puțin complicată. Nole va da peste Monfils în turul secund a competiției din capitala Spaniei. Dacă nu va reuși să joace la un nivel cât mai înalt, cred că sârbul poate avea și de data aceasta probleme. 

Gael Monfils: Formă sportiv 

Gael Monfils revine în circuit după mai bine de o lună de zile. După eliminarea de la Miami, francezul nu a mai participat la nici o competiție. Gael a ratat startul sezonului de zgură, printre cele mai importante turnee la care nu a luat parte fiind Monte Carlo și Barcelona. 

La primele două turnee masters la care a participat, evoluțiile francezului nu au foste rele. Tur patru la Indian Wells și tur trei la Miami. De fiecare dată, Monfils a pierdut în fața unor jucători aflați în mare formă, Carlos Alcaraz și Francisco Cerundolo.  

Revenirea pe terenul de joc a coincis cu o victorie categorică. În primul tur a competiției din capitala Spaniei, Monfils nu a avut nici o problemă în fața lui Gimeno Valero, un tânăr jucător spaniol, posesor al unui wild card. A fost 6-3, 6-0, în mai puțin de o oră de joc.  

Mult mai greu va fi disputa din turul secund. Monfils a avut neșansa de a da peste Nole chiar din runda a doua, dar în condițiile actuale, francezul își va juca șansa. Nu ar fi exclus să vedem un meci decis în trei seturi și de ce nu, o eventuală surpriză! 

Meciuri directe Djokovic – Monfils

În ultimele 5 partide directe, sârbul s-a impus de fiecare dată, cedând doar trei seturi în fața francezului. Ultima întâlnire trebuia să aibă loc la Paris, anul trecut, dar Monfils nu s-a prezentat. Ultimul meci a avut loc la Dubai, în 2020, iar Novak a câștigat în trei seturi.  

Ponturi pariuri Djokovic – Monfils

Total game-uri meci – peste 19,5 cota 1,57 Betano

La cum a evoluat Djokovic în meciurile din acest an, nu cred că va avea o misiune ușoară contra francezului. Nici Monfils nu are multe partide jucate în 2022, dar nu a fost în situația sârbului. Gael s-a încălzit în partida din primul tur și cred că poate să țină ritmul cu Nole. Mizez pe cel puțin 20 de game-uri disputate în acest meci.  

Monfils H+5,5 cota 1,47 Betano

Cred că francezul va ieși cu fruntea sus din acest meci. Mizez pe un meci strâns, echilibrat, între doi jucători care nu au fost la cel mai înalt nivel în acest sezon. Djokovic poate face diferența în momentele cheie, dar consider că nu se va impune la mai mult de 5 game-uri diferență în fața jucătorului de pe locul 21 ATP. 

Pentru mai multe informații despre pariurile cu handicap la tenis, citește ghidul nostru.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status