Djokovic – Kokkinakis, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 29-06-2022 

Home » Djokovic – Kokkinakis, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 29-06-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul fostului lider mondial, Novak Djokovic, contra australianului Thanasi Kokkiankis, din cadrul turului secund de la Wimbledon. Meciul este primul a zilei pe arena centrală și va începe după ora 15:30, ora României. Mai multe detalii despre confruntarea Djokovic – Kokkinakis, dar și pariurile pe care le-am găsite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Djokovic – Kokkinakis

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic a avut un start destul de greu la ediția din acest an de la Wimbledon. Sau în orice caz, debutul nu a fost așa cum și-a dorit fostul lider mondial. Campionul en-titre a avut nevoie de patru seturi pentru a se impune în partida contra lui Kwon. 

Trebuie să recunoaștem că Nole a jucat mult sub nivelul său. În primele două seturi și în special în actul secund, atunci când a comis multe erori, tot atipice și i-a facilitat astfel misiunea sud-coreeanului de a câștiga setul. Dar experiența superioară, dar și adaptarea treptată, au făcut din plin diferența! 

Novak nu a jucat nici un meci pe iarbă înainte de participarea la ediția din acest an de la Wimbledon, iar asta s-a simțit, până la un punct, în meciul din turul inaugural. Însă cu siguranță nivelul jocului sârbului va crește de la meci la meci! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Nole va deschide din nou sesiunea pe central, dar adversarul pare ceva mai periculos, de această dată. Cel puțin la prima vedere. Dar dacă Djokovic va juca la un nivel cât mai apropiat de cel optim, cred că victoria ar trebui să fie una fără emoții! 

Thanasi Kokkinakis: Formă sportiv 

Thanasi Kokkinakis nu a jucat decât un singur meci pe iarbă până la startul ediției din acest an de la Wimbledon. Iar disputa respectivă a fost pierdută, în cadrul unui turneu challenger, la Surbiton, la începutul acestei luni. 

Însă australianul e un jucător ce se simte bine pe suprafețele rapide. Inclusiv și pe cea verde, cea mai rapidă din circuit. Meciul din turul întâi de la Londra a fost solid, iar victoria una meritată! Poate doar scorul a surprins, ținând cont că adversarul nu era unul slab. 

Succesul în minimum de seturi contra polonezului Kamil Majchrzak a fost surprinzător, dar meritat, totodată. Dar echilibrul, cu excepția unui singur set, a fost prezent constant. 7-6, 6-2, 7-5, la capătului unui meci de două ore și jumătate. 80% a fost procentul de reușită pe prima minge și 17 ași serviți! 

Meciul din turul secund se anunță mult mai greu, dar Kokk își va juca șansa în fața fostului lider mondial. Australianul va avea nevoie cât mai mult de primul serviciu, asta dacă vrea să spere măcar la un set trimis în prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Djokovic – Kokkinakis 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă cu 7 ani, la Roland Garros, iar Nole s-a impus în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Djokovic – Kokkinakis 

Scor corect 3-0 (victorie Djokovic 3-0 la seturi) cota 1,40 Superbet

Cred că Novak va juca mult mai bine de această dată. Nole s-a mișcat bine și în primul meci, dar a avut acele fluctuații din primele două seturi. Nu cred că va mai fi cazul de această dată, iar victoria va fi una fără emoții! Mizez pe un succes în minimum de seturi a sârbului! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – sub 33,5 cota 1,41 Unibet

Cred că Nole poate încheia mult mai rapid acest meci. Sârbul e net superior australianului, iar dacă fostul lider mondial va fi mult mai atent, cred că poate exploata la maxim serviciul secund al australianului! Pariez pe maxim 33 de game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status