Djokovic – Kecmanovic, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 01-07-2022 

Home » Djokovic – Kecmanovic, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 01-07-2022 

Continuăm seria pariurilor de la Wimbledon cu meciul fostului lider mondial, Novak Djkokovic, împotriva compatriotului Miomor Kecmanovic, din cadrul rundei a treia de la competiția de la All England Club. Meciul este a doilea a zilei programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe amănunte despre duelul Djokovic – Kecmanovic, dar și pronosticurile găsite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Djokovic – Kecmanovic

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic se simte din ce în ce mai bine pe iarbă londoneză. Chiar dacă nu se acordă puncte pentru ediția din acest an și Nole va cădea în clasament indiferent de rezultatul obținut, miza este una uriașă pentru jucătorul sârb! 

Djokovic e în cursa pentru trofeele de Grand Slam. Sârbul a rămas la două lungimi în spatele rivalului Rafa Nadal, care are 22 de titluri de mare șlam. Iar cum prezența la US Open e sub semnul întrebării, Wimbledon e ultima șansă a sârbului de a mai bifa un trofeu prestigios în acest an. 

Cum zicea, Nole a crescut nivelul de joc. După o primă victorie relativ muncită, cu set pierdut, scor 3-1, contra lui Kwon, Novak a jucat mult mai bine în turul doi. Sârbul nu i-a dat nici o șansă lui Kokkinakis, impunându-se în minimum de seturi. Și fără să aibă nevoie de prelungiri sau tie-break! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Cifrele din jocul sârbului au arătat foarte bine și e de așteptat ca și în partida de astăzi Nole să arate un joc solid. Poate chiar mai solid. Meciul împotriva compatriotului Kecmanovic nu va fi cel mai ușor, dar e singura problemă care se pune e cea a scorului!  

Miomir Kecmanovic: Formă sportiv 

Miomir Kecmanovic a fost în mare formă anul acesta. Sârbul a jucat bine pe orice suprafață. Kec a avut rezultate bune pe hard, în primele două turnee masters ale anului, Indian Wells și Miami. Iar apoi și-a continuat parcursul solid și pe zgură. 

Acolo unde a obținut rezultate bune, în fața unor jucători buni pe suprafața roșie. Iar parcursul bun din ultimele luni nu avea cum să rămână fără efect și în ierarhia ATP. Sârbul a pătruns în top 30 pentru prima oară în carieră, la mijlocul lunii iunie. 

Pe iarbă, rezultatele nu au fost cele mai bune, dar jocul nu a fost deloc rău. Aici mă refer la partidele înainte de startul celui de-an treilea Grand Slam al anului. Însă pe iarba londoneză, Miomir a jucat mult mai solid și a trecut, e drept, cu muncă, de primele două runde. Victorii la Millman și Tabilo, de fiecare dată în patru seturi! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din runda a treia se anunță însă de departe cel mai greu de la acest turneu pentru Kec! Însă jucătorului de pe locul 30 ATP își va juca șansa și va încerca să se ridice cât mai mult la nivelul conaționalului său! 

Meciuri directe Djokovic – Kecmanovic 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi conaționali, iar Novak s-a impus de fiecare dată! Ultima dată, anul acesta, la Belgrad, când Nole a câștigat în trei seturi! 

Ponturi pariuri Djokovic – Kecmanovic 

Scor corect 3-0 (victorie 3-0 la seturi Djokovic) cota 1,33 Winmaster

Cum am zis, nu se pune decât problema scorului. Novak a fost extrem de dominant în partida cu Kokkinakis și mă aștept să vedem o nouă prestație pe măsură fostului lider mondial. Chiar dacă avem o cotă mică, cred că avem șanse foarte mari să vedem un nou succes în minimum de seturi a locului trei mondial! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Total game-uri Djokovic – sub 18,5 (Djokovic câștigă maxim 18 game-uri) cota 2,15 Superbet

Cred că Nole poate închide meciul în minimum de seturi. Și nu oricum, ci fără să aibă nevoie de prelungiri sau tie-break. Kecmanovic a avut de muncă în precedentele dueluri, în fața unor adversari mult sub Novak. Mizez pe o evoluție solidă a fostului lider mondial și maxim 18 game-uri câștigate de acesta!  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status