Djokovic – Alcaraz, Ponturi tenis Madrid Open, 07-05-2022 

Home » Djokovic – Alcaraz, Ponturi tenis Madrid Open, 07-05-2022 

Astăzi avem semifinalele de pe tabloul masculin de la Madrid, iar pentru început vom trece în revistă prima confruntare, cea dintre liderul mondial, Novak Djokovic și favoritul publicului, Carlos Alcaraz. Meciul din prima semifinală din capitala Spaniei e programat primul a zilei pe arena Manolo Santana și va începe după ora 17 00, ora României. Mai multe detalii despre confruntarea Djokovic – Alcaraz, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.  

Sari direct la pont >>

Djokovic – Alcaraz

Novak Djokovic: Formă sportiv  

Novak Djokovic a fost într-o formă foarte bună în capitala Spaniei. După finala pierdută la el acasă, la Belgrad, sârbul s-a întors mult mai puternic la cel de-al doilea masters al anului pe zgură. Iar evoluțiile sale au fost ca în vremurile bune. 

E o diferență uriașă între Nole de la Monte Carlo și Belga, față de cel de la Madrid. Sârbul a jucat doar în două partide în capitala Spaniei, dar în ambele partide a fost extrem de dominant. Iar adversarii au fost și ei de clasă. Monfils și Hurkacz. Trebuia să mai fie și Murray, dar britanicul s-a retras înainte de optimi.  

În primul meci, contra lui Gael Monfils, Nole a cedat doar 5 game-uri. Nu i-a dat aproape nici o șansă jucătorului francez, care nu a jucat deloc rău. Dar tenisul lui Nole a arătat atât de bine, încât a făcut din Monfils un jucător modest. Și mai bine a jucat contra turnului de control din Polonia. Hurkacz a rezistat în fața sârbului doar cât i-a intrat serviciul. Dar cu tot cu arma sa de bază, Hubert nu a reușit să-i facă față liderului mondial. 

Două victorii în minimum de seturi pentru Djokovic, care pare favorit la cucerirea titlului. Urmează în semifinale cel mai important test, în fața viitorului Spaniei în tenis. Se anunță un meci de zile mari, între actualul și viitorul lider mondial! 

Carlos Alcaraz: Formă sportiv 

Carlos Alcaraz își continuă forma foarte bună. Tănărul iberic s-a impus pentru prima dată în carieră contra idolului său. A fost o victorie în trei seturi pentru Carlos, care va da peste un al titan al tenisului în următoarea rundă. 

Alcaraz a fost cel mai tânăr jucător care îl învinge pe Nadal pe zgură. Nadal, care e adevărat, a fost departe de forma sa de la începutul anului. Rafa a absentat mai bine de o lună jumătate de pe terenul de joc și nu a putut etala tenisul său. Însă victoria nu poate fi sub nici o formă umbrită. 

Doar că tânărul iberic încă are unele scăpări. Cum a fost și actul secund, pe care l-a cedat la 1 în fața lui Nadal. E drept, a fost și un ritm mult mai ridicat al lui Rafa. Dar victoria obținută în final a fost pe deplin meritată. Însă la cei doar 19 ani, Carlos are tot timpul să își regleze inexactitățile din joc. 

Va fi prima întâlnire în fața liderul mondial și a unuia din cei mai mari tenismeni din istoria acestui sport. Meciul îl găsește într-o formă foarte bună pe Alcaraz, dar partida se anunță una extrem de grea! 

Meciuri directe Djokovic – Alcaraz Garfia

Va fi primul meci direct între cei doi jucători. 

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Alcaraz Garfia

TGP (20,5) (în meci se vor juca cel puțin 21 de game-uri) cota 1,45 Superbet

Se anunță un meci de zile mari între liderul actual și viitorul lider din circuitul ATP. Nole are experiența de partea sa, dar Alcaraz va compensa prin exuberanță și entuziasmul specific. Cred că vom avea parte de o partidă extrem de spectaculoasă, în care se vor derula cel puțin 21 de game-uri. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Novak Djokovic cota 1.84 Unibet

Mi s-a părut că Nole a fost imbatabil pe primul serviciu. E drept, primii doi adversari nu se ridică la nivelul lui Alcaraz, mai ales pe zgură, dar dacă sârbul va juca aproape fără greșeală, sunt șanse mari să vedem un succes în fața tânărului spaniol, care a arătat mai multe scăpări în meciul cu Nadal

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status