Djere – Rublev, Ponturi tenis ATP Bastad, 15-07-2022 

Home » Djere – Rublev, Ponturi tenis ATP Bastad, 15-07-2022 

Deschidem seria pariurilor de astăzi din tenis cu meciul dintre sârbul Laslo Djere și Andrey Rublev, din cadrul ultimului sfert de finală de la ATP Bastad. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 18:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Djere – Rublev, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Laslo Djere: Formă sportiv 

Laslo Djere a jucat foarte bine în această săptămână la Bastad. Sârbul e recunoscut ca un jucător solid pe suprafața roșie, iar rezultatele din ultimii au demonstrat acest lucru. Momentan, Laslo e pe locul 53 în ierarhia ATP. 

Sârbul nu a cedat set în cele două partide jucate în Suedia. E drept, adversarii nu au fost cei mai puternici, dar evoluțiile lui Djere s-au ridicat la un nivel foarte înalt. Victorie în două seturi cu Lorenzo Musetti, un tenismen cu un potențial uriaș. 

Apoi în turul secund, un nou succes în minimum de seturi, în fața unui adversar cel puțin incomod, Marc Huesler. A fost o victorie însă mai muncită decât o arată scorul, dar pe deplin meritată! 

Meciul din sferturi va fi cel mai greu de până acum de la acest turneu pentru jucătorul sârb. Laslo își va juca însă șansa în fața favoritului doi a turneului. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decivis! 

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev a revenit pe terenul de joc. Fără drept de joc la ediția din acest an de la Wimbledon, rusul a participat la doar un singur turneu pe suprafața verde. La Halle, unde Andrey a cedat încă din turul inaugural. 

Rusul e un tenismen bun pe toate suprafețele, dar zgura îi place în mod special. Și e suprafața pe care a obținut rezultate bune de-a lungul timpului. În acest an, are titlu la Belgrad și sferturi de finală la Roland Garros. Dar și alte evoluții bune, la Madrid sau Monte Carlo. 

Aici, în primul meci pe zgura din Suedia, Rublev a avut de muncă în fața finalistului de anul trecut, Federico Coria. A fost o victorie în trei seturi.Rusul nu a fost însă la un nivel deloc bun. În special cu primul serviciu. Dar și cu unele lovituri, comițând erori total nespecifice! 

Dacă nu va ridica nivelul jocului, Rublev va avea mari probleme în fața lui Djere. Însă rusul are capacitatea de a crește ritmul, iar în acest condiții cred că e favorit la un loc în semifinalele competiției din Suedia. 

Meciuri directe Djere – Rublev 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi tenismeni, ambele meciuri având loc pe zgură. Fiecare s-a impus în câte un meci. Dar disputele au avut loc în urmă cu 7, respectiv 6 ani în urmă! 

Ponturi Pariuri Djere – Rublev 

Total game-uri meci – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) -@1,57 Superbet 

Cred că meciul va fi mai mult decât disputat. Ambii tenismeni se simt bine pe zgură, dar forma sârbului e mai bună. În schimb, Rublev are mai multă calitate și poate face diferența prin loviturile sale. Mizez pe un meci echilibrat și cu cel puțin 21 de game-uri derulate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Minimum un set Djere – @1,58 Betano 

Cred că sârbul poate produce surpriza. Dacă rusul nu va ridica simțitor nivelul față de meciul de ieri, Laslo are chiar șanse bune la victorie. Însă tot e greu de învins. Mizăm însă că Djere va ceda greu și e capabil să câștige cel puțin un set în această partidă! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status