Dimitrov – Tsitsipas, Ponturi tenis, ATP Madrid, 05-05-2022

Home » Dimitrov – Tsitsipas, Ponturi tenis, ATP Madrid, 05-05-2022

Un alt meci extrem de interesant pe care îl trecem în revistă e disputa dintre bulgarul Grigor Dimitrov și grecul Stefanos Tsitsipas, tot din cadrul optimilor de finală al mastersului de la Madrid. Partida e programată a patra a zilei pe arena Arantxa Sánchez Vicario și va începe în jur de ora 19 00, ora României. Mai multe detalii despre meciul Dimitrov – Tsitsipas, dar și pariurile găsite, în cele ce urmeză. 

Sari direct la pont >>

Dimitrov – Tsitsipas

Grigor Dimitrov: Formă sportiv  

Grigor Dimitrov a jucat foarte bine în acest an pe zgură. Cum ziceam și în avancronicile precedente, bulgarul și-a adaptat foarte bine jocul pe suprafața roșie și poate emite pretenții acum în fața jucătorilor de top.  

Cel mai bun rezultat din acest sezon pe zgură fost semifinala de la Monte Carlo. Bulgarul a cedat în acel meci contra ibericului Davidovich Fokina, în trei seturi. A fost un parcurs solid al fostului număr trei mondial, care a arătat un tenis de mare calitate. Nu la fel de lung a mai fost parcursul de la Barcelona.  

Bulgarul s-a înclinat în al doilea meci jucat, chiar în fața adversarului de astăzi. Grig nu a mai reușit să etaleze același tenis solid. Aici, Dimitrov a fost din nou la un nivel ridicat. În primul meci a trecut de americanul Maxime Cressy, în minimum de seturi. Dar victoria contra lui Schwartzman a impresionat. A fost 6-0, 6-3, în ceva mai mult de o oră. 

E drept și pe fondul unui joc slab al argentinianului. Totuși nu poate fi pusă la îndoială victoria bulgarului, care se pregătește de un nou duel contra grecului. Se anunță un meci net mai dificil în optimi, dar e clar că Dimitrov vrea să facă un meci mult mai bun de această dată împotriva numărul 5 mondial.  

Stefanos Tsitsipas: Formă jucător. 

Stefanos Tsitsipas a jucat și el foarte bine în acest sezon. În general, nu doar pe o anumită suprafață. Grecul a etalat un tenis solid în primele patru luni din noul sezon, dar a avut și momente în care a dezamăgit. Numărul 5 mondial se simte bine pe zgură și vrea rezultate cât mai bune. 

Grecul deja a confirmat jocul său solid pe suprafața roșie. Stef s-a impus la mastersul de la Monte Carlo, apărându-și astfel titlu cucerit anul trecut. A fost un parcurs aproape greșeală în Principat, dar Tsitsipas nu se oprește aici. E drept, la Barcelona a ajuns doar până în sferturi, fiind învins de campionul de la Sabadell, Carlos Alcaraz.  

Dar după un meci de mare luptă. Revenit în capitala Spaniei, Tsitsipas a început cu dreptul aventura din acest an la mastersul madrilen. Grecul nu a avut emoții în primul meci, contra francezului Lucas Pouille. A fost o victorie scurtă, 6-3, 6-4, însă jocul tenismenului din Hexagon nu a fost deloc rău. 

Victoria e cu atât mai importantă pentru Stef, care se pregătește de un duel ce se anunță mai dificil. Grecul e conștient că Dimitrov vrea să își ia revanșa, dar dacă jocul numărul 5 mondial va fi cel puțin la fel de solid ca în primul meci, nu cred că Tsitsipas va avea probleme. 

Meciuri directe Dimitrov – Tsitsipas 

În patriu meciuri directe s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este 3-1 în favoarea grecului. Ultima întâlnire a fost în urmă cu două săptămâni, la Barcelona, când Stef s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Dimitrov – Tsitsipas  

Victorie Stefanos Tsitsipas cota 1,30 Superbet

Chiar dacă am ales o cotă mică, preferăm să mergem la siguranță. Jocul lui Tsitsipas a fost foarte solid în ultima perioadă și cred că poate avea un parcurs bun și în capitala Spaniei. Dimitrov a beneficiat de o evoluție mult sub așteptări a lui Schwartzman și nu cred că va reși să se impună în fața grecului. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Tsitsipas la H 2,5 game-uri cota 1,45 Betano

Vom miza tot pe un pariu în favoarea grecului. Stef l-a învins recent pe jucătorul bulgar și cred că scorul se poate repeta. Poate nu va mai fi un succes la fel de categoric, dar la momentul actual, Tsitsipas e jucătorul mai valoros și consider că se va impune la cel puțin 3 game-uri diferență.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status