Degerfors – Malmo, Ponturi Allsvenskan, 29-05-2022 

Home » Degerfors – Malmo, Ponturi Allsvenskan, 29-05-2022 

Trecem în revistă disputa dintre Degerfors și Malmo, din cadrul etapei cu numărul 10 din Allsvenskan. Meciul este programat în această după amiază, pe stadionul Stora Valla, cu începere de la ora 16:00. Mai multe amănunte de la Degerfors – Malmo, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Degerfors - Malmo

Degerfors: Formă echipă 

Degerfors e una din formațiile din subsolul clasamentului din Allsvenskan în acest moment. Formația gazdă a acestei dispute a avut un start de sezon slab, cu doar două victorii în 9 partide jucate. Forma de moment este și ea una slabă, cu trei eșecuri în ultimele 5 partide. 

Culmea, singurele două victorii au venit în aceste ultimele partida. Și au fost două la rând. 3-2 la Sundsvall și 2-1 cu Helsingborg. Însă echipa a suferit alte 7 eșecuri, din care 6 au fost consecutive. Cele două succese au întrerupt seria negativă, dar în ultimul meci, Degerfors a fost din nou învinsă.  

A fost 1-2 pe terenul celor de la Varbergs, formație clasată câteva poziții mai sus. În partida de pe propriul teren, Degerfors are o victorie și trei eșecuri. Cu trei goluri marcate și 10 încasate.  

Partida contra campioanei se anunță grea. Mai ales că forma de moment este una slabă și moralul este și el afectat. Totuși gazdele partidei speră să iasă cu fruntea sus din confruntarea contra celor de la Malmo. 

Malmo: Formă echipă 

Malmo nu a avut un start de sezon deloc bun. Campioana din Suedia e abia pe 7 după primele 10 partide disputate în noul sezon, la 8 puncte distanță de liderul Hacken. Forma de moment însă lasă de dorit, cu trei eșecuri consecutive! 

Mai rar pentru Malmo să fie învinsă de trei ori la rând în partidele din întrecerea internă. Sunt de altfel și singurele eșecuri din acest sezon pentru Malmo. În seria celor trei înfrângeri la rând, Malmo a încasat 8 goluri și a marcat o singură dată. 

În ultimul meci, eșecul contra liderului Hacken, de pe propriul teren, scor 1-2. În total, Malmo are 9 goluri marcate și tot atâtea primite. Dar 8 au fost încasate în ultimele trei partide. În deplasare, Malmo nu are un parcurs mai bun. O singură victorie și un singur gol marcat de către campioană. 

Cu un start modest de sezon și o formă foarte slabă, Malmo speră să se redreseze și să întrerupă seria eșecuri. Meciul de la Degerfors pare la îndemână, însă campioana Suediei va avea de tras pentru a lua toate cele trei puncte. 

Meciuri directe Degerfors – Malmo

În ultimele două partide directe, Malmo s-a impus categoric 5-0, 3-0! 

Ponturi pariuri Degerfors – Malmo

Victorie Malmo cota 1,50 Unibet

Mă aștept la un meci în care Malmo să aibă o tresărire de orgoliu. Campioana Suediei e în degringoladă, după cele trei eșecuri la rând, dar echipa poate să se impună pe terenul unei formații pe care a învins-o categoric în ultimele două dăți. Mizez pe victoria lui Malmo, la o cotă bună oferită de către cei de la Unibet! 

Total goluri Malmo peste 1,5 cota 1,50 Betano

La ultimul meci pe terenul celor de la Degerfors, Malmo a marcat de 5 ori. Acum forma de moment nu e deloc bună, dar diferența de valoare e una evidentă. Gazdele partidei au încasat 10 goluri în patru partide în fața propriilor suporteri și mă aștept ca Malmo să marcheze de cel puțin două ori în acest meci! 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status