Cremonese – Ternana, ponturi Coppa Italia, 08-08-2022

Home » Cremonese – Ternana, ponturi Coppa Italia, 08-08-2022

Coppa Italia, turneul Knockout de fotbal al Italiei, ajunge la sfârșitul primei etape astăzi. Unul dintre meciurile zilei este cea în care US Cremonese va înfrunta jucătorii de la Ternana Calcio în speranța de a obține victoria și de a avanasa în fazele următoare ale competiției. Meciul se va juca pe Stadio Giovanni Zini din Cremona pe data de 8 august de la ora 22:00.

Sari direct la pont >>

Cremonese - Ternana, ponturi Coppa Italia

Cremonese

U.S. Cremonese vine în această partidă după o pauză competițională de durată de la începutul lunii mai. Pentru a pregăti acest sezon, Cremonese a disputat un turneu de pregătire cu 4 meciuri amicale, dintre care 3 au fost victorii și o singură înfrângere.

Poziție în clasament sezonul trecut

Echipa antrenată de italianul Fabio Pecchia a încheiat sezonul trecut pe poziția a 2-a în Serie B, cu un total de 69 de puncte din 38 de meciuri jucate, având un golaveraj remarcabil cu 57 de goluri marcate și 39 primite. Datorită acestui lucru, U.S. Cremonese a reușit să promoveze în Serie A, unde va spera să rămână la finalul acestui sezon.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Pecchia pentru această partidă este să obțină victoria, întrucât joacă această partidă pe teren propriu iar Ternana este un adversar accesibil cu care este obișnuită din meciurile jucate în Serie B.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Di Carmine – Zanimacchia, Gaetano, Strizzolo – Fagioli, Valzania – Sernicola, Bianchetti, Okoli, Valeri – Carnesecchi

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ternana Calcio

Ternana Calcio vine în această partidă de asemenea după o pauză competițională de durată, începută pe data de 6 mai. De atunci, Ternana Calcio a disputat doar 3 meciuri amicale, din care a reușit să obțină două victorii, iar un meci l-a pierdut cu scorul de 3-2.

Poziție în clasament sezonul trecut

Echipa antrenată de italianul Cristiano Lucarelli s-a clasat pe locul 10 în Serie B sezonul trecut, cu doar 54 de puncte din 38 de meciuri jucate, având 58 de goluri marcate și 61 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Lucarelli pentru această partidă este să facă un meci bun și pe cât se poate să forțeze victoria, cu toate că șansele de a obține o victorie în deplasarea de la Cremonese sunt destul de reduse.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Donnarumma, Pettinari – Defendi, Agazzi, Proietti, Palumbo, Martella – Boben, Capuano, Celli – Iannarilli

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciuri directe Cremonese – Ternana

Din ultimele 5 confruntări directe dintre cele două echipe, Cremonese a reușit să câștige 3 meciuri, o singură victorie a revenit echipei Ternana Calcio, iar un meci s-a terminat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Cremonese – Ternana

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.55 (Superbet)

Având în vedere faptul că echipa gazdă a acestui meci are mai multe victorii în meciurile directe disputate, și luând în calcul faptul că echipa condusă de Fabio Pecchia a reușit să promoveze în Serie A la finalul sezonului trecut, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga U.S. Cremonese.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Peste 2.5) cota 1.90 (Superbet)

Ținând cont de faptul că U.S. Cremonese a avut un golaveraj de invidiat sezonul trecut, cu aproape 60 de goluri marcate, dar și Ternana Calcio a reușit să marcheze mult peste 50 de goluri, cu toate că a încasat mai multe decât Cremonese, voi miza pe un meci în care se vor marca cel puțin 3 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status