❌ Cota 2 din tenis de sâmbătă 4 februarie 2023

Home » ❌ Cota 2 din tenis de sâmbătă 4 februarie 2023

Cota 2 din tenis, de sâmbătă, 4 februarie , e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la întrecerea de la WTA Lyon.

Mai jos, evenimentele alese:

  1. Alycia Parks – Maryna Zanevska
  2. Caroline Garcia – Camila Osorio
Cota 2 din tenis de sâmbătă 4 februarie 2023

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de sâmbătă, 4 februarie 

Alycia Parks – Maryna Zanevska Minim un set Parks (Parks câștigă cel puțin un set) 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

În cele trei partide disputate în sala de la Lyon, Parks a cedat două seturi, dar de fiecare dată victoriile au fost meritate. În ultimul meci, contra sportivei din Muntenegru, Danka Kovinic, succesul a venit în minimum de seturi, 7-5, 6-2 

La turneul din Franța însă, belgianca a surprins și s-a calificat în semifinale, după un joc foarte bun. Adversarele întâlnite au fost bune, cu excepția oponentului din prima rundă, Dalma Galfi. 

Alycia Park e avantajată de condițiile de joc. Cu un serviciu foarte bun, dar și cu lovituri foarte agresive, americanca poate dicta ritmul. Zanevska va fi dominată fizic de sportiva din SUA, astfel că pariul sigur la Parks – Zanevska merge pe minimum un set Parks. 

Caroline Garcia – Camila Osorio Total game-uri peste 18,5 (minim 19 game-uri) 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Caroline Garcia și-a respectat până acum statutul. Cea de favorită principală a competiției, dar și-a răsplătit și fanii, veniți într-un număr mare în această săptămână pentru a o vedea pe numărul 5 mondial. 

Camila Osorio a fost și ea una din surprizele plăcute ale acestei ediții de la WTA Lyon. Columbianca a jucat foarte solid și a demonstrat că tenisul etalat e mult peste locul ocupat în acest moment în ierarhia WTA. 

Caroline Garcia pleacă cu prima șansă, dar va avea mult de muncă în fața talentatei sportive din Columbia. Nu ar fi exclus să vedem un set cu prelungiri sau tie-break, astfel că pontul ideal la Garcia – Osorio merge pe over 18,5 game-uri! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status