Cîrstea – Waltert, WTA Țiriac Foundation Trophy, 13-09-2022 

Home » Cîrstea – Waltert, WTA Țiriac Foundation Trophy, 13-09-2022 

Săptămâna aceasta se desfășoară un nou turneu în România, tot în întrecerea feminină, WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, competiția la care iau parte mai multe jucătoare din top 100. Dar și multe românce, evident. Competiția e organizată la baza Ioan Țiriac, din București, fiind al doilea turneu la acest nivel organizat în România, după cel de la WTA Concord Iași. Trecem în revistă meciul favoritei principale a competiției, sportiva românca, Sorana Cîrstea, contra jucătoarei din Elveția, Simona Waltert. Partida este a treia a zilei programată pe terenul central și nu va începe mai devreme de ora 14:30. Mai multe detalii de la duelul Cîrstea – Waltert, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Sorana Cîrstea: Formă sportiv 

Sorana Cîrstea e favorita principală a competiției de la WTA Țiriac Foundation Trophy. Pe locul 38 mondial, Sori încearcă să câștige turneul challenger organizat chiar în fața propriilor fani. 

Sportiva noastră are nevoie de puțină acomodare, după ce revine din America, acolo unde a luat parte la ultimul Grand Slam al anului, US Open. Nu a fost un parcurs lung pentru Sori, care s-a oprit în turul secund, fiind învinsă de compatrioata adversarei de astăzi, elvețianca Belinda Bencic. 

Pe zgură, Cîrstea nu a mai evoluat de la Roland Garros, când de asemenea era eliminată în turul secund de către americanca Sloane Stephens. Dar suprafața roșie e pe placul Soranei, care dacă se va acomoda rapid, are toate șansele să se impună la competiția din București. 

Primul adversar e o tânără jucătoare din Elveția, din afara top 100. Însă Sori trebuie să aibă grijă și să joace la un nivel cât mai ridicat, astfel încât să confirme toate așteptările fanilor și organizatorilor! 

Simona Waltert: Formă sportiv 

Simona Waltert e tânără sportivă din Elveția, în vârstă de 21 ani, clasată pe poziția 118 WTA. Elvețianca vine și ea după un sezonul nord-american ce a avut loc în această vară, doar că Waltert a jucat la un nivel mult mai scăzut. 

Tenismena din Țara Cantoanelor a jucat în două turnee ITF în luna august, unde a atins semifinale la ambele competiții. Iar la US Open, în calificări, Waltert s-a oprit în turul secund al preliminariilor.  

În schimb, pe zgură, în această vară, Waltert are un turneu câștigat. Tot la cel mai scăzut nivel, ITF. În Olanda, la W60 Amstelveen, în luna iulie, Simona s-a impus după o finală cu americanca Emma Navarro, 7-6, 6-0! 

Primul meci la turneul din România i-a adus o adversară foarte puternică tinerei americance. Dar Waltert va încerca să joace cât mai bine și cu siguranță va lupta pentru șansa sa! 

Meciuri directe Cîrstea – Waltert 

Va fi primul meci directe între cele două jucătoare! 

Ponturi pariuri Cîrstea – Waltert 

Victorie Cîrstea la H(-3,5) game-uri (Cîrstea câștigă la cel puțin 4 game-uri diferență) cota 1,50 Superbet

Se anunță un meci controlat de către sportiva noastră. Sorana e mult mai experimentată, a etalat un tenis foarte bun în acest an și cu siguranță va domina partida din turul inaugural de la WTA Țiriac Foundation Trophy. Mizăm pe un succes al Soranei la cel puțin 4 game-uri diferență. 

Victorie Cîrstea 2-0 la seturi cota 1,76 Fortuna 

Diferența de valoare, dar și de experiență ar trebui să se simtă din plin în această confruntare. Sori va domina schimburile și nu îi va da prea multe șanse tinerei jucătoare din Elveția. Mizăm pe o victorie a jucătoarei noastre în minimum de seturi! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status