Cipru – Grecia, UEFA Nations League, 24-09-2022

Home » Cipru – Grecia, UEFA Nations League, 24-09-2022

Naționala Ciprului va primi vizita selecționatei Greciei în etapa a 5-a din UEFA Nations League – Liga C, în speranța obținerii celor trei puncte pentru a se salva de la retrogradare. Meciul Cipru – Grecia se va juca pe stadionul AEK Arena din Larnaca pe data de 24 septembrie de la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Cipru - Grecia, UEFA Nations League, 24-09-2022

Cipru

Naționala Cirpului vine în această partidă după remiza încheiată cu scorul de 2-2 în deplasarea din Irlanda de Nord.

Echipa antrenată de grecul Nikolaos Kostenoglou nu a obținut rezultate prea încântătoare până la momentul de față în Nations League, având două remize și două înfrângeri în această grupă.

Poziție în clasament

Selecționata Cirpului se află pe ultima poziție în clasamentul grupei, având doar două puncte după 4 meciuri jucate, cu doar 2 goluri marcate și 7 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Kostenoglou pentru acest meci este să încerce să obțină cel puțin un punct din această confruntare, dar realistic vorbind șansele ciprioților de a obține puncte din acest meci sunt aproape nule.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Christofi, Kakoullis – Pittas, Tzionis, Kastanos, Kyriakou, Panagiotou – Artymatas, Gogic, Laifis – Christodoulou

Grecia

Selecționata Greciei vine în această partidă după victoria obținută pe teren propriu în fața echipei Kosovo cu scorul de 2-0.

Echipa antrenată de uruguaianul Gustavo Poyet a avut parte de un parcurs perfect în Nations League, câștigând toate meciurile jucate, iar ce e cel mai impresionant este că nu a primit nici un gol în 4 partide.

Poziție în clasament

Selecționata Greciei este așadar prima clasată în grupa 2 din Liga C, având un total de 12 puncte după 4 meciuri jucate, cu 7 goluri marcate și nici un gol primit.

Obiectiv

Obiectivul Greciei pentru acest meci este să obâină cel puțin un punct pentru a-și asigura matematic promovarea în Liga B, și având în vedere adversarul pe care-l înfruntă nu are o misiune foarte dificilă în a-și îndeplini obiectivul.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Masouras, Pavlidis, Chatzigiovanis – Bouchalakis, Siopis, Bakasetas – Tsimikas, Chatzidiakos, Mavropanos, Baldock – Vlachodimos

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciurile directe Cipru – Grecia

Grecia și Cipru s-au întâlnit de 5 ori până acum în istorie, dar ultimele 3 meciuri putem spune că sunt mai revelante deoarece sunt ceva mai recente, iar toate aceste meciuri au fost câștigate de Grecia.

Ponturi pariuri Cipru – Grecia

Pauză sau Final (PsF 2) cota 1.47 (Superbet)

Având în vedere faptul că Grecia a câștigat absolut toate meciurile directe cu Cipru, și ținând cont de forma extraordinară demonstrată până acum în această grupă, în care nu au încasat goluri până la momentul de față, ne așteptăm ca echipa Greciei să marcheze cel puțin un gol. Dar având în vedere faptul că Grecii s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate la finalul meciului, vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga Grecia.

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.62 (Betano)

Dacă ne uităm la meciurile jucate în deplasare în această grupă de Grecia, putem observa faptul că aceasta a marcat doar un gol per meci, cu toate că adversarele lor erau foarte slab cotate, iar datorită faptului că pentru a-și asigura promovarea grecii au nevoie doar de un rezultat de egalitate în acest meci, vom miza pe faptul că se vor marca maxim 2 goluri în această partidă.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status