Charleroi – Eupen, ponturi Jupiler Pro League, 23-07-2022

Home » Charleroi – Eupen, ponturi Jupiler Pro League, 23-07-2022

Jupiler Pro League, prima ligă din Belgia, este printre primele ligi majore internaționale care revine pe gazon în această vară. Al doilea meci din prima etapă a ligii Belgiei este Charleroi – Eupen, programat la ora 17:00 pe stadionul Stade du Pays de Charleroi. Mai jos, aruncăm o privire asupra echipelor, apoi trecem la ponturi.

Sari direct la pont >>

Charleroi - Eupen

Forma actuală Charleroi

Royal Charleroi Sporting Club, cunoscută drept Charleroi, vine în această partidă după o serie de 5 meciuri amicale jucate în cantonamentul de pregătire al acestui sezon între 25 iunie – 16 iulie. Echipa antrenată de Edward Still a reușit să obțină o singură victorie în aceste meciuri de pregătire, un rezultat de egalitate, iar 3 meciuri au fost pierdute de Charleroi.

Poziție în clasamentul sezonului trecut

Charleroi a încheiat sezonul regulat pe poziția a 6-a în prima ligă belgiană, iar grupa pentru Conference League a încheiat-o doar pe poziția a 3-a.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Still pentru acest meci este să obțină victoria, deoarece Eupen este unul dintre adversarii foarte accesibili împotriva cărora poate câștiga puncte, iar obiectivul campionatului este să obțină un loc de cupe Europene la finele sezonului.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Koffi – Knezevic, Muland, Wasinski – Gholizadeh, Heymans, Ilaimaharitra, Kayembe, Zorgane – Mbenza, Tchatchoua
  • Absenți: Boukamir, Van Cleemput (accidentați)

Forma actuală Eupen

K.A.S. Eupen vine în această partidă de asemenea după o serie de 4 meciuri amicale disputate într-un cantonament de pregătire al acestui sezon, jucate între 26 iunie – 15 iulie.

K.A.S. Eupen a reușit să câștige 2 meciuri din cele 4 amicale, cu o înfrângere și un rezultat de egalitate.

Poziție în clasamentul sezonului trecut

Echipa antrenată de Stefan Kramer s-a clasat pe poziția 15 din prima ligă a Belgiei sezonul trecut, cu doar 32 de puncte din 34 de meciuri jucate, având 37 de goluri marcate și 61 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Kramer pentru această partidă este să facă o figură cât mai bună și să încerce să obțină cel puțin un punct din această deplasare.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Nurudeen – Kral, Magnee, Peeters, Van Genechten – Charles-Cook, Lambert, Ndri, Nuhu – Prevljak, Christie-Davies

Meciuri directe Charleroi – Eupen

În ceea ce privește meciurile directe dintre cele două echipe din Jupiler Pro League, fiecare echipă a reușit să obțină câte două victorii, iar un meci s-a încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Charleroi – Eupen

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.47 (Superbet)

Având în vedere că acest meci se joacă la Charleroi, acest lucru reprezintă un avantaj pentru echipa gazdă, și luând în calcul diferența de puncte dintre cele două echipe de la finalul sezonului trecut, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga echipa gazdă.

Total goluri Peste/Sub (Peste 2.5) cota 1.70 (Betano)

Ținând cont de faptul că în ultimele 4 confruntări directe dintre cele două echipe s-au marcat minim 3 goluri per meci, și uitându-ne la diferența de valoare dintre cele două echipe, Charleroi fiind avantajată adițional de faptul că joacă acest meci pe teren propriu, voi miza pe faptul că va fi un meci cu multe goluri în care se va marca de cel puțin 3 ori.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status