Cerundolo – Baez, Ponturi tenis finala ATP Bastad, 17-07-2022 

Home » Cerundolo – Baez, Ponturi tenis finala ATP Bastad, 17-07-2022 

Cele două turnee ATP din această săptămână au ajuns la final, iar pentru început trecem în revistă finala de la ATP Bastad, meci ce pune față în față pe compatrioți argentinieni, Francisco Cerundolo și Sebastian Baez. Meciul este programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 15:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Cerundolo – Baez, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Cerundolo – Baez

Francisco Cerundolo: Formă sportiv 

Francisco Cerundolo este performerul acestei săptămâni. Argentinianul a reușit să-l elimine din competiție pe principalul favorit și campionul de anul trecut, Casper Ruud. Mai mult decât atât, sud-americanul clasat pe locul 39 ATP a mai făcut o victimă. 

În semifinale, în fața altui jucător foarte bun pe zgură, ibericul Pablo Carreno Busta, argentinianul s-a impus în minimum de seturi. Însă scorul a fost mai mult decât categoric, 6-3, 6-2! A fost unul din cele mai bune turnee făcute de către Cerundolo. 

Pe lângă cei doi jucători enumerați, Francisco a mai trecut de Sousa și Karatsev în drumul spre finală. Va fi cea de-a doua finală ATP din carieră sud-americanului, după cea de la Buenos Aires, de anul trecut.  

Cerundolo poate să își treacă în cont primul trofeu din carieră. Dar meciul din ultimul act va fi mai mult decât dificil. Însă la cum a evoluat Francisco, număru 39 ATP e îndreptățit să spere la câștigarea turneului! 

Sebastian Baez: Formă sportiv 

Sebastian Baez a făcut și el un turneu foarte bun. Argentinianul s-a calificat în cea de-a treia sa finală din carieră. Precedentele două au avut loc tot în acest an. Și tot pe zgură. La Santiago, Chile și Estoril, Portugalia. 

Sud-americanul a cedat în Chile, dar s-a impus în Portugalia, după o finală cu Frances Tiafoe. Astăzi are șansa unu nou trofeu. Iar la cum a evoluat pe durata acestei săptămâni, Seba are toate șansele să încheie turneul cu un succes! 

În drumul spre cea de-a treia sa finală din carieră, Baez a trecut de Fognini, Fokina, Thiem și Rublev. Toți jucători buni și foarte buni pe zgură. Dar argentinianul a etalat un joc foarte solid, dominindu-și adversarii! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din finală nu va fi deloc ușor. Chiar dacă compatriotul său e mai slab cotat decât unii adversari învinși, Cerundolo se poate dovedi un oponent mai mult decât solid. Credem însă că Baez are toate armele pentru al doilea trofeu din carieră! 

Meciuri directe Cerundolo – Baez 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul trecut, pe zgură, iar Baez s-a impus în ambele partide. 

Ponturi pariuri Cerundolo – Baez 

2 (victorie Sebastian Baez) cota 1,50 Unibet 

Baez e jucătorul cu un joc mai solid. Chiar dacă va avea de muncă, consider că diferența poate fi făcută în momentele cheie de către argentinianul mai bine clasat. Seba stă bine la retur și poate punct decisiv pe mingea a doua a conaționalului său! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri peste 19,5 (în meci se vor disputa cel puțin 20 de game-uri) cota 1,40 Superbet

Cred că meciul va fi unul spectaculos. Cei doi compatrioți își vor disputa trofeul, iar fiecare are atuurile sale. Baez e mai bine cotat, are un joc ceva mai solid, dar Cerundolo a demonstrat în această săptămână că poate să se bată cu orice adversar. Mizăm pe cel puțin 20 de game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status