Cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 7 octombrie 2022

Home » Cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 7 octombrie 2022

Chiar dacă ziua de vineri nu este la fel de încărcată cu meciuri cum sunt zilele de sâmbătă și duminică, vinerea aceasta pe 7 octombrie am reușit să găsim câteva meciuri ce reprezintă oportunități senzaționale pentru iubitorii pariurilor sportive cu cote foarte bune și rezultate ușor de anticipat. Mai jos vei găsi meciurile alese de noi ce considerăm că sunt cele mai sigure ponturi 1×2 pentru data de 7 octombrie, așadar acordă-le câteva minute pentru a vedea cum poți profita de această ocazie unică!

ponturi 1x2 pentru 7 octombrie

Royal Antwerp – Sint-Truidense 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,90Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,93Pariază
NetBet1,90Pariază
WinMasters1,92Pariază

Primul meci din lista propusă de noi vine din prima ligă a Belgiei și este reprezentat de confruntarea dintre Antwerp și Sint-Truidense.

Gazdele acestui meci sunt liderii clasamentului în Jupiler Pro League cu un total de 27 de puncte după 10 meciuri jucate, așadar echipa a făcut un singur pas greșit și a pierdut o singură partidă de la startul acestui sezon, lucru ce denotă forma excelentă a echipei belgiene.

Sint-Truidense se află abia pe poziția 11 în campionat cu un total de 13 puncte după 10 meciuri jucate,iar golaverajul de doar 10 goluri marcate și 9 primite denotă faptul că este mult inferioară valorif față de liderul clasamentului.

Având în vedere această diferență dintre cele două echipe, dar și luând în considerare faptul că acest meci se joacă la Antwerp ce se află într-o formă de invidiat, vom miza pe o victorie lejeră a gazdelor acestui meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Palmeiras – Coritiba 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,28Pariază
Betano1,27Pariază
NetBet1,25Pariază
WinMasters1,25Pariază

A doua partidă propusă de noi pentru data de 7 octombrie vine tocmai din America de Sud din pria ligă a Braziliei cu meciul dintre Palmeiras și Coritiba.

Gazdele acestui meci sunt liderii detașați ai clasamentului, având un avans de 10 puncte față de ocupanții locului secund, iar după 29 de meciuri jucate au reușit să acumuleze nu mai puțin de 63 de puncte.

Coritiba este la ani lumină departare de liderul clasamentului, aflându-se abia pe poziția 15 în clasament, dar mai mult decât atât diferența de puncte expune clar și diferența de valoare dintre cele două echipe, Coritia având doar 31 de puncte după 28 de meciuri jucate.

Având în vedere această diferență astronomică dintre cele două echipe, dar și faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Palmeiras, așadar va beneficia de sprijinul propriilor fani pentru acest meci, vom preconiza o victorie clară a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Hebar – Lokomotiv Sofia 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,90Pariază
Betano1,85Pariază
NetBet1,71Pariază
WinMasters1,81Pariază

Ultimul meci din lista celor propuse de noi pentru data de 7 octombrie este reprezentat de confruntarea dintre Hebar și Lokomotiv Sofia din prima ligă a Bulgariei.

Gazdele acestui meci par să se afundă într-o groapă din care va fi foarte greu de ieșit, venind în această partidă după o serie de 4 înfrângeri consecutive și doar 2 puncte obținute în ultimele 8 etape de campionat disputate.

Lokomotiv Sofia este la polul opus, fiind clasată pe poziția a 6-a în campionat la doar 5 puncte în spatele liderului, iar 4 victorii și o singură înfrângere în ultimele 5 etape de campionat dau speranțe mari echipei pentru o clasare cât mai bună în acest sezon în campionat.

Având în vedere forma foarte diferită demonstrată de cele două echipe în ultimele 5 etape de campionat, dar și diferența clară de valoare dintre ele, vom miza pe victoria echipei oaspete în această partidă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Așadar ziua de 7 octombrie aduce meciuri ce reprezintă cele mai bune oportunități pentru iubitorii pariurilor sportive, nu datorită confruntărilor de foc, ci datorită cotelor excelente oferite de casele de pariuri și a rezultatelor ușor de intuit. Cotele foarte bune și ușor de plasat fac aceste propuneri să fie cele mai sigure ponturi 1×2 pentru ziua de vineri, iar sfatul nostru este să pariezi chiar acum pentru a profita de această ocazie senzațională!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status