Cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 27-08-2022

Home » Cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 27-08-2022

Iubitorii pariurilor sportive cunosc prea bine faptul că ziua de sâmbătă înseamnă fotbal din plin, iar data de 27 august nu face excepție. Sâmbăta aceasta vine cu oportunități extraordinare și meciuri ce reprezintă cele mai sigure ponturi 1×2 de care pot avea parte iubitorii pariurilor. Deci dacă dorești și tu să fii câștigător, citește rândurile următoare și nu vei regreta! Iată, deci cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 27-08-2022:

ponturi 1x2 pentru 27-08-2022

Chelsea – Leicester City 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,42Pariază
Betano – top cotă!1,44Pariază
NetBet1,40Pariază
WinMasters1,41Pariază

Primul meci din lista propusă de noi pentru data de 27 august este confruntarea dintre Chelsea Londra și Leicester.

Echipa gazdă a acestui meci vine după înfrângerea umilitoare din deplasarea de la Leeds, iar cu toate că Chelsea a cunoscut unele probleme la sfârșitul sezonului trecut, în care clubul era în procesul de a fi cumpărat, acestea s-au rezolvat iar eșecul etapei trecute a uimit pe toată lumea.

Leicester vine și ea după al doilea eșec din acest sezon, de data aceasta obținut pe teren propriu împotriva echipei Southampton. Echipa condusă de Brendan Rodgers pare în colaps total, cu două înfrângeri și o remiza în primele 3 etape din acest campionat.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Chelsea, dar și faptul că echipa din Londra este totuși în formă bună și dornică de a se revanșa față de proprii suporteri, vom miza pe o victorie fără probleme a echipei gazdă în acest meci.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Arsenal – Fulham 1 (echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,35Pariază
Betano1,34Pariază
NetBet1,33Pariază
WinMasters1,33Pariază

Arsenal va primi vizita nou promovatei Fulham în etapa a 4-a din Premier League. Oaspeții acestui meci au început cu mare optimism acest sezon, cu un egal împotriva echipei Liverpool și o remiză în deplasarea de la Wolverhampton, iar etapa trecută au câștigat pe teren propriu în fața echipei Brentford.

Cu toate acestea, Arsenal este cu siguranță echipa momentului în Premier League, fiind clasată pe prima poziția cu 9 puncte obținute din 3 meciuri jucate, și cel mai bun golaveraj cu 9 goluri marcate și doar 2 primite.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Arsenal, dar și faptul că Arsenal pare absolut invincibilă în acest sezon și dorește să mențină această serie foarte bună de victorii, vom miza pe o victorie clară a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

AC Milan – Bologna 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,35Pariază
Betano1,34Pariază
NetBet1,32Pariază
WinMasters1,33Pariază

Al treilea meci propus de noi ce reprezintă o oportunitate excelentă pentru fanii pariurilor sportive este confruntarea dintre campioana Italiei AC Milan și Bologna.

Bologna nu se poate lăuda cu prestații bune în acest sezon, în care a pierdut primul meci iar etapa trecută a remizat pe teren propriu în fața Veronei.

AC Milan a câștigat meciul de debut al acestui sezon cu scorul neiertător de 4-2 în fața echipei Udinese, iar etapa trecută a remizat în deplasarea dificilă de la Atalanta, după un meci clar dominat de milanezi.

Deoarece acest meci se joacă pe stadionul echipei AC Milan, iar în ultimele 4 din 5 meciuri directe Milan a obținut toate cele 3 puncte, vom miza pe o victorie a echipei gazdă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ziua de 27 august vine cu oportunitățe pe care nu vrei să le ratezi, întrucât reprezintă cea mai bună șansă de-a face profit cu cele mai sigure ponturi 1×2, la cote excelente ce sunt ușor de plasat la casele de pariuri și ușor de înțeles.

Nu ezita și du-te spre câștig sigur cu aceste ponturi excelente. Pariază acum pe cele mai sigure ponturi și te asigurăm că nu vei regreta!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status