Cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 11-08-2022

Home » Cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 11-08-2022

Cum ne-am obișnuit să până acum, ziua de joi a devenit sinonimă cu Europa League și Conference League, iar data de 11 august aduce confruntări din abundență din aceste două competiții, prezentând astfel oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive. În rândurile ce urmează am făcut o selecție a ce credem noi că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 pentru 11-08-2022. Citește să afli și tu cum poți profita!

ponturi 1x2 pentru 11-08-2022

Zurich – Linfield 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,25Pariază
Betano – top cotă!1,25Pariază
NetBet1,22Pariază
WinMasters1,22Pariază

În primul meci al zilei Zurich întâlnește echipa Linfield în meciul retur ce va stabili care echipă va intra în grupele Europa League.

În meciul tur din Irlanda de Nord, Zurich a reușit să câștige fără probleme meciul cu scorul de 2-0, după un meci destul de echilibrat din punct de vedere al posesiei și ocaziilor de gol, dar în care diferența de valoare dintre cele două echipe și-a spus cuvântul.

Cu toate că Linfield dorește să facă o impresie bună în acest meci retur, noi vom lua în considerare faptul că acest meci se joacă pe stadionul din Zurich, așadar vom miza și în acest meci pe o victorie a echipei gazdă.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Partizan – AEK Larnaca 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,65Pariază
Betano1,62Pariază
NetBet1,58Pariază
WinMasters1,58Pariază

Partizan și AEK Larnaca se întâlnesc în al doilea meci ce reprezintă oportunități de neratat pentru fanii fotbalului. În meciul tur, echipa din Cypru a reușit să câștige la limită meciul cu scorul de 2-1, cu toate că echipa din Belgrad dominase cap coadă acea partidă, având 13 ocazii de gol și 6 șuturi pe cadrul porții.

Partizan vine în acest meci hotărâtă să întoarcă acest rezultat, și având în vedere prestația din meciul trecut este mai mult decât capabilă de acest lucru. Având în vedere faptul că acest meci se joacă în infernul de la Belgrad, unde fanii reprezintă un avantaj major pentru Partizan, și ținând cont de faptul că sunt în formă bună, lucru demonstrat și în meciul tur, vom miza pe o victorie a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

CFR Cluj – Shakhter Soligorsk 1 (echipa gazdă câștigă)

Superbet1,53Pariază
Betano – top cotă!1,55Pariază
NetBetPariază
WinMasters1,53Pariază

Al treilea meci ce este de mare interes pentru pariori este confruntarea din calificările pentru grupele Conference League dintre CFR Cluj și Shakhter Soligorsk. Meciul tur s-a încheiat fără goluri între cele două echipe, iar acest lucru o mulțumește pe campioana României, care are toate șansele să avanseze în grupele Conference League.

Meciul tur a fost dominat din punct de vedere al posesiei de clujeni, cu o posesie totală de 60%, iar meciul a fost destul de modest cu câte un șut pe poartă al celor două echipe.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă la Cluj, așadar CFR va avea la îndemână suportul propriilor fani, și ținând cont de faptul că CFR Cluj provine dintr-un campionat mai valoros decât adversarii lor din acest meci, vom miza pe o victorie a echipei gazdă.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Așadar nu lăsa aceste oportunități să treacă nefructificate! Pariază și tu acum folosindu-te de cele mai bune ponturi 1×2 pentru 11 august și cu siguranță vei fi câștigător!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status