Cele mai bune ponturi 1×2 pentru 3 septembrie 2022

Home » Cele mai bune ponturi 1×2 pentru 3 septembrie 2022

Weekend-ul acesta vine cu meciuri senzaționale și oportunități fantastice pentru toți cei ce doresc să plaseze pariuri pe meciurile de fotbal. Mai jos am selectat 3 meciuri care credem noi că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 pentru 3 septembrie 2022, în primul rând datorită rezultatelor ușor de preconizat dar și datorită cotelor foarte generoase oferite de casele de pariuri. Așadar acordă-le o șansă pentru a vedea cum poți profita și tu!

Aston Villa – Manchester City 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,35Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,36Pariază
NetBet1,31Pariază
WinMasters1,33Pariază

Primul meci din lista celor propuse de noi este confruntarea dintre Aston Villa ș i Manchester City.

Gazdele acestui meci nu par să fi avut parte de mult noroc în acest început de sezon, având doar 3 puncte cumulate după 5 meciuri jucate, iar echipa lui Steven Gerrard pare să fie cu moralul la pământ după 4 înfrângeri în acest început de campionat.

Manchester City este la polul opus, cu moralul cât se poate de ridicat după victoriile din ultimele partide, în care transferurile realizate în această vară au confirmat cu vârf și îndesat. Mai mult, Manchester City pare să fie hotărâtă să doboare recorduri noi în ceea ce privește numărul de puncte și goluri în campionat, iar datorită prestațiilor incredibile din acest început de sezon vom miza pe o victorie a echipei oaspete în acest meci.

Real Madrid – Real Betis 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,45Pariază
Betano1,42Pariază
NetBet1,40Pariază
WinMasters1,41Pariază

A doua confruntare ce prezintă interes pentru iubitorii pariurilor sportive este cea din LaLiga dintre campioana Real Madrid și Betis.

Cota mare pentru acest meci este dată de faptul că ambele echipe au început sezonul perfect cu 3 victorii din 3 etape jucate, Real Madrid având doar golaveraj superior echipei Betis.

Cu toate că ambele echipe au 3 victorii în acest început de sezon, acest meci se joacă pe stadionul Santiago Bernabeu, acest lucru reprezentând un avantaj mare pentru Real Madrid, și având în vedere forța echipei conduse de Carlo Ancelotti, care pe lângă campionat a câștigat și Champions League și supercupa Europei sezonul trecut, vom miza pe o victorie a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Lyon – Angers 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,30Pariază
Betano1,29Pariază
NetBet1,28Pariază
WinMasters1,28Pariază

A treia confruntare din lista meciurilor propuse de noi este cea din prima ligă a Franței dintre Lyon și Angers.

Gazdele acestui meci se află pe locul 4 cu 10 puncte după 4 meciuri jucate, iar începutul de campionat pare foarte promițător pentru echipa antrenată de Peter Bosz.

Angers este în jumătatea inferioară a clasamentului, și cu toate că a început sezonul cu două remize, acestea au fost urmate de 3 înfrângeri consecutive ceea ce o plasează pe penultimul loc în campionat cu doar 2 puncte.

Având în vedere diferența dintre cele două cluburi, dar și faptul că acest meci se joacă la Lyon, vom miza pe o victorie fără probleme a gazdelor acestui meci.

Ziua de sâmbătă prezintă așadar oportunități de neratat pentru toți fanii fotbalului ce cu siguranță te interesează și pe tine. Nu rata șansa de a profita folosing cele mai bune ponturi 1×2 pentru 3 septembrie 2022 și cu siguranță nu vei regreta!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status