Carreno-Busta – Thiem, ponturi tenis US Open, 29-08-2022 

Home » Carreno-Busta – Thiem, ponturi tenis US Open, 29-08-2022 

Meci interesant din prima zi de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, este confruntarea dintre tenismenul spaniol Pablo Carreno-Busta și fostul număr trei mondial, austriacul Dominic Thiem, din cadrul turului inaugural a competiției de la New York. Partida este programată a treia a zilei pe terenul cu numărul 17 și va începe după ora 21:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Carreno-Busta – Thiem, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Carreno-Busta - Thiem

Pablo Carreno-Busta: Formă sportiv 

Pablo Carreno-Busta a fost în formă în această vară. Spaniolul a câștigat cel mai important turneu din carieră, mastersul de Montreal. A fost o săptămână excelentă pentru iberic, care a evoluat la un nivel excepțional. 

Busta se simte bine pe hard, unde de-a lungul timpului a obținut rezultate bune. La US Open a ajuns de două ori în semifinalele competiției. În 2017 și în urmă cu doi ani. De fiecare dată a cedat la limită, în trei și patru seturi, în fața unor jucător de mare calitate, Kevin Anderson și Alexander Zverev. 

La ultimul turneu, cel de la Cincinnati, Busta a fost eliminat încă din primul tur, de către sârbul Miomir Kecmanovic. A fost o evoluție bună și în acel meci, dar oboseala și-a spus cuvântul.  

Primul meci de la ediția din acest an de la US Open se anunță mai mult decât disputat. Ibericul va da peste câștigătorul din 2020 de la New York, însă în acest moment, Busta e la un nivel mult mai ridicat. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Dominic Thiem: Formă sportiv 

Dominic Thiem a fost primit la US Open în ciuda poziției sale din clasament. Știm prea bine situația lui Thiem, care a fost nevoit să absenteze aproape un an de zile de pe terenul de joc. Iar revenirea a fost extrem de dificilă. 

Însă campionul din urmă cu doi ani de la US Open a primit din partea organizatorilor un wild card și va încerca să aibă un parcurs cât mai bun. Domi a evoluat în trei partide pe ciment în această vară. Săptămâna trecută, la Winston-Salem, unde a ajuns până în turul trei. 

E clar că nivelul de joc al austriacului e în creștere, dar încă departe de potențialul fostului număr trei mondial. Serviciul și lovitura de rever cu o singură mână au rămas principalele arme ale elevului lui Nicolas Massu. 

Meciul din turul inaugural al ediției din acest an de la US Open se anunță extrem de greu. Domi va da peste unul din jucătorii aflați în formă, dar austriacul își va juca șansa. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Răspunde corect la întrebări în fiecare zi și câștigă pariuri gratuite și rotiri gratuite
cu UNIBET BOUNCE!

Meciuri directe Carreno-Busta – Thiem

De 8 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători la nivel ATP, iar raportul este net de partea austriacului, 8-0! Ultimul meci a avut loc Viena, în 2019, iar Thiem s-a impus după retragerea spaniolului! 

Ponturi pariuri Carreno-Busta – Thiem

Total seturi peste 3,5 (în meci se vor disputa minimum 4 seturi) cota 1,75 (Unibet)

Vom miza pe un meci disputat, între doi tenismeni cu un joc bun pe ciment. Busta e favorit, în conjunctura actuală, dar Thiem are forța să pună probleme. Ba chiar să spere la victorie, dacă se află într-o dispoziție bună de joc. Mizăm pe minimum 4 seturi disputate în acest duel! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci peste 32,5 (în meci se vor disputa minimum 33 de game-uri) cota 1,53 (Superbet)

Credem că meciul va fi mai mult decât spectaculos. Chiar dacă diferența de formă din acest moment e de partea spaniolului, suntem convinși că Domi nu va ceda fără luptă. Linia aleasă e una joasă și are șanse bune de reușită! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status