Carreno-Busta – Kyrgios, Ponturi tenis ATP Halle, 17-06-2022 

Home » Carreno-Busta – Kyrgios, Ponturi tenis ATP Halle, 17-06-2022 

Un alt meci extrem de interesant pe care-l trecem în revistă e disputa dintre ibericul Pablo Carreno-Busta și australianul Nick Kyrgios, din cadrul sfertului trei de finală de la ATP Halle. Meciul este al treilea a zilei programat pe OWL Arena și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe informații despre duelul Carreno-Busta – Kyrgios, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Carreno-Busta – Kyrgios ponturi tenis

Pablo Carreno-Busta: Formă sportiv 

Pablo Carreno-Busta a evoluat foarte bine la Halle. În primele sale meciuri pe iarbă din acest sezon, spaniolul a arătat un joc foarte solid și contrar total la ceea ce arătase în ultimii ani pe suprafața verde. 

Busta și-a pliat bine armele sale pe iarbă, serviciul fiind una din armele cele mai importante din arsenalul ibericului. Dar și lovitura de forehand sau rever cu două mâini. Toate aceste arme i-au aduse multe puncte spaniolului în cele două partide de la Halle. 

Iar adversarii învinși nu au fost deloc slabi. Din contră chiar. Holger Rune și Sebastian Korda, sunt doi dintre reprezentanții noii generații și jucători foarte buni. Busta s-a impus în minimum de seturi contra danezului, iar meciul cu americanul a fost mult mai greu. Spaniolul a cedat un set la 0!, dar până la urmă victoria a fost una meritată. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Chiar dacă a avut acea scăpare din setul secund din meciul cu Seba Korda, spaniolul are un moral foarte bun înainte de duelul cu Kyrgios din sferturi. Va fi un meci însă extrem de dificil, în fața unuia dintre cei mai buni tenismeni din circuit pe suprafața verde!  

Nick Kyrgios: Formă sportiv 

Nick Kyrgios a jucat bine și la Halle. Australianul a debutat pe suprafața verde în acest sezon la Stuttgart, săptămâna trecută, unde a făcut semifinale, fiind învins de către Andy Murray. Jocul a fost cel care a impresionat, Nick arătând încă o dată că se simte excelent pe iarbă! 

Forma bună a continuat și la Halle, acolo unde australianul a cedat un singur set. În meciul din turul secund, contra favoritului doi a competiției, grecul Stefanos Tsitsipas. A fost un duel pe măsură, decis în trei seturi, dar cel mai important, o victorie meritată! 

Nick a cedat primul set, 5-7, dar a revenit foarte bine în joc și s-a impus cu 6-2 în actul secund, iar în decisiv, a reușit break-ul decisiv la 4-4. Kyrgios a încheiat meciul în stil de mare campion și a atins un nou sfert de finală ATP 500. 9 ași serviți și 76% procentaj de reușită cu prima minge! 

Meciul din sferturi contra lui Busta nu va fi deloc ușor. Sau așa simplu, precum o arată cotele. Dar australianul are toate armele necesare pentru a obține un nou succes și a doua calificare consecutivă în semifinalele unui turneu pe iarbă! 

Meciuri directe Carreno-Busta – Kyrgios

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit de două ori, iar Nick s-a impus de fiecare dată. Ultima oară însă, acum mai bine de 6 ani, la Australian Open, când Kyrgios a câștigat în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Carreno-Busta – Kyrgios

TGP (21,5) (în meci se vor disputa cel puțin 22 de game-uri) cota 1,45 Superbet

Cred că partida va fi mult mai echilibrată decât o arată cotele. E drept, Kyrgios e un jucător foarte solid pe iarbă, cu serviciu foarte bun și lovituri năprasnice. Dar și Busta are armele sale și cu siguranță nu va ceda ușor în fața australianului. Voi miza pe cel puțin 22 de game-uri derulate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri primul set – peste 9,5 cota 1,45 Fortuna

Startul de meci va fi echilibrat. Mai ales dacă ambii jucători vor servi cât mai mult cu prima minge. Ambii dispun de servicii bune și foarte bune, iar în condițiile astea cred că game-urile se vor derula rapid. Mizez pe un prim set disputat și cu cel puțin 10 game-uri derulate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status