Bucșa – Haddad Maia, Ponturi tenis WTA Portoroz, 14-09-2022  

Home » Bucșa – Haddad Maia, Ponturi tenis WTA Portoroz, 14-09-2022  

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre jucătoarea cu origini din Republica Moldova, Cristina Bucșa și brazilianca Beatriz Haddad Maia, din cadrul turului secund de la WTA Portoroz. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena centrală și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Bucșa – Haddad Maia, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Cristina Bucșa: Formă sportiv 

Cristina Bucșa e o jucătoare cu origini din Republica Moldova, dar care reprezintă Spania, fiind născută acolo. În vârstă de 23 de ani, iberica se află pe locul 110 WTA. Forma de moment nu e deloc rea.  

Bucșa a reușit calificarea pe tabloul principal de la US Open, după ce a trecut de fazele preliminare. În primul tur, Cristina a cedat în fața finalistei de la Australian Open, Rose Collins, în minimum de seturi. 

Tot de calificări a avut nevoie și pentru a ajunge pe tabloul principal a competiției din Slovenia. Bucșa a câștigat fără emoții primele două partide preliminare, pentru ca în turul întâi să se impună în trei seturi contra croatei Petra Marcinko. 

Meciul din turul secund se anunță mult mai greu, mai ales că adversara e una din cele mai în formă jucătoare din circuit. Dar Bucșa își va juca șansa și va încerca să iasă cu fruntea sus din acest duel.  

Beatriz Haddad Maia: Formă sportiv 

Beatriz Haddad Maia a fost una din cele mai în formă jucătoare în acest an. Brazilianca, care a suferit din cauza unei suspendări, a reușit să atingă un nivel foarte bun în acest an, iar rezultatele au fost pe măsură. 

Haddad Maia a urcat în top 20 și e în cursa și pentru WTA Finals. Tocmai din acest motiv miza în acest final de sezon e una foarte mare pentru jucătoarea din America de Sud. Un succes în Slovenia ar aduce-o și mai aproape de top 8. 

În primul meci aici, Maia a trecut fără emoții de o jucătoare de mare perspectivă, daneza Clara Tauson. A fost o victorie în minimum de seturi în fața tineri jucătoare din Danemarca. 

Meciul din turul doi nu va fi cel mai simplu, dar la forma la care e brazilianca, credem că Maia nu va avea nici o emoție în a se califica în sferturi. Nu ar fi deloc exclus o nouă victorie în minimum de seturi a jucătoarei din America de Sud. 

Meciuri directe Bucșa – Haddad Maia 

De două ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare până acum, iar Maia s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, în acest an, la French Open, când brazilianca s-a impus în două seturi.  

Ponturi Pariuri Bucșa – Haddad Maia 

Victorie Haddad Maia la H(-3,5 game-uri) – @1,42 Superbet 

Ne așteptăm la un meci controlat de jucătoarea din Brazilia. Maia e tenismena într-o formă mult mai bună, dar și mai valoroasă. Dacă totul decurge normal, Haddad nu ar trebui să cedeze mai mult de 7-8 game-uri! 

Victorie 2-0 la seturi Haddad Maia – @1,65 Winmasters 

Cred că jucătoarea braziliancă se poate impune și de această dată în minimum de seturi. Maia e tenismena mai bună, la toate capitolele, iar victoria nu ar trebui să-i scape. Mai mult decât atât, un succes în minimum de seturi e mai mult decât plauzibil! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status