Brooksby – Draper, Ponturi tenis ATP Eastbourne, 20-06-2022 

Home » Brooksby – Draper, Ponturi tenis ATP Eastbourne, 20-06-2022 

Un alt meci interesant pe care-l trecem în revistă e disputa dintre americanul Jenson Brooksby și britanicul Jack Draper, din cadrul turului întâi de la ATP Eastbourne. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena centrală și va începe după ora 17:30, ora României. Mai multe detalii despre disputa Brooksby – Draper, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Brooksby – Draper

Jenson Brooksby: Formă sportiv 

Jenson Brooksby e un american talentat, dar care încă nu a reușit să se apropie de potențialul pe care-l deține. Anul trecut a avut mai multe momente când a etalat un nivel foarte ridicat, dar în acest sezon a fost departe un nivelul scontat. 

Americanul a evoluat în trei partide pe iarbă în acest sezon, iar evoluțiile nu au fost deloc bune. Singura victorie a venit la Hertogenbosch, în fața unui tenismen din afara top 200, Jesper De Jong. În schimb, eșecurile au venit în fașa unor jucători buni din circuit, dar care nu excelau pe suprafața verde. 

În Olanda a pierdut în turul secund contra francezului Hugo Gaston, în timp ce la Queen s, americanul a cedat în turul inaugural în fața finalistului competiției, Filip Krajinovic. E drept, evoluția contra lui sârbului nu a fost rea, dar Jenson nu a reușit să puncteze în momentele decisive. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Brooksby vrea să aibă un parcurs mult mai bun la Eastbourne, dar misiunea din turul întâi se anunță destul de complicată. Americanul are însă o experiență mai mare la nivel ATP și ar putea face diferența în momentele decisive! 

Jack Draper: Formă sportiv 

Jack Draper e un tânăr britanic, în vârstă de 20 de ani. Aflat pe locul 108, jucătorul din Marea Britanie a fost săptămâna trecută pe poziția 99, cea mai înaltă din carieră. Draper e talentat și are toate șansele ca în viitorul apropiat avanseze și mai mult în ierarhia mondiuală. 

Jucător de mână stângă, Jack are un stil de joc spectaculos. În special cu lovitura de forehand. Serviciul e de asemenea unul foarte eficient, dar ca orice tânăr, inconstanța e principalul dezavantaj. Chiar și pe durata unui meci. În acest sezon, britanicul a jucat patru partide pe iarbă, iar evoluțiile nu au fost deloc rele. 

Săptămâna trecută la Queen s, Jack a ajuns în turul secund, fiind învins de unul din cei mai în formă tenismeni de la Londra, Emil Ruusuvuori. Asta după ce în turul inaugural, Draper a trecut de unul din capii de serie a competiției, Taylor Fritz. 

Meciul din runda întâi de la Eastbourne nu va fi deloc ușor. Însă și cu ajutorul fanilor, Jack poate spera la o nouă victorie pe tabloul principal al unui turneu ATP! 

Meciuri directe Brooksby – Draper

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi Pariuri Brooksby – Draper

TGP(21,5) (în meci se vor juca cel puțin 22 de game-uri) cota 1,57 Superbet 

Cred că partida va fi una mai mult decât disputată. Jack are câteva arme ce se pliază foarte bine pe suprafața verde și va fi sprijinit și de public. Brooksby e mai valoros la ora actuală, dar forma de moment nu e deloc bună. Cred că meciul va fi echilibrat, iar linia oferită poate fi atinsă fără mari probleme! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri primul set – peste 9,5 cota 1,67 Unibet

Debutul partidei va fi și el echilibrat. În fond, ambii au servicii bune și dacă se va juca cât mai mult cu prima minge, cred că game-urile se vor derula rapid. Mizez astfel pe cel puțin 10 game-uri disputate în setul inaugural! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status