Brooksby – De Jong, Ponturi ATP S-Hertogenbosch, 06-06-2022 

Home » Brooksby – De Jong, Ponturi ATP S-Hertogenbosch, 06-06-2022 

Un alt meci pe care îl trecem în revistă e disputa dintre americanul Jenson Brooksby și olandezul Jesper De Jong, din cadrul primului tur de la ATP S-Hertogenbosch. Meciul este ultimul a zilei programat pe arenă centrală și va începe în jur ora 17:00, ora României. Mai multe amănunte de la Brooksby – De Jong, dar și pariurile pe care le-am găsit în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Brooksby – De Jong

Brooksby: Formă sportiv 

Jenson Brooksby e unul din cei mai talentați jucători din circuit. Americanul e unul din cei mai promițători tenismeni, cu reale calități, dar care momentan nu și-a atins nici pe departe potențialul. În acest moment, Jenson ocupă locul 34 în ierarhia mondială. 

Americanul nu a avut deloc un sezon bun pe zgură, cu doar două victorii pe suprafața roșie. E drept, nu au fost decât 6 meciuri jucate de american pe suprafața roșie, din care doar două au fost câștigate. Ambele la ATP Roma. 

De altfel, parcursul din capitala Italiei a fost cel mai bun pe zgura în această primăvară. Tur trei pentru american, fiind eliminat de către finalistul de la Roland Garros, Casper Ruund. La French Open, Brooksby a fost eliminat în turul inaugural. 

Debutul pe suprafața verde pare să fie la îndemână pentru american, dar Jenson trebuie să abordeze cu atenție acest meci. Dacă va juca la nivelul scontat, cred că victoria ar trebui să fie o formalitate. 

Jesper De Jong: Formă sportiv 

Jesper De Jong e un sportiv olandez, în vârstă de 22 ani. Pe locul 171 mondial, Jesper nu a avut un sezon bun pe zgură în acest an. Jucătorul din Olanda a evoluat din luna martie doar în meciuri pe suprafața roșie, însă rezultatele au alternat.  

De Jong a jucat în multe turnee challenger, dar nu a reușit să depășească turul trei. La Roland Garros, Jesper a evoluat în calificări, dar nu a reușit să treacă de fazele preliminare. Olandezul a fost eliminat în turul secund de germanul Masur.  

La Hertogenbosch a primit un wild card, iar olandezul va încerca să facă o figură bună în fața unui jucător mult mai bine cotat. De Jong nu are decât trei partide jucate oficiale pe iarbă, toate la nivel de juniori, la Wimbledon. În 2017 și 2018. 

Debutul la competiția de acasă nu va fi deloc ușor. Brooksby e un sportiv foarte bun, însă olandezul speră la o evoluție cât mai solidă și să iasă cu fruntea sus din confruntarea cu locul 34 ATP. 

Meciuri directe Brooksby – De Jong 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Brooksby – De Jong  

Scor corect 2-0 (victorie Brooksby 2-0 seturi) cota 1,50 Superbet

Diferența de valoare e una clară între cei doi jucători. Brooksby se simte bine pe iarbă, are mult mai multă experiență la nivel ATP și cred că se poate impune fără probleme în fața favoritului local. Mizez pe un succes a jucătorului american în minimum de seturi.  

Total game-uri meci – sub 22,5 cota 1,52 Fortuna

Cred că partida nu va fi prea lungă. Brooksby joacă mult mai bine, e la un nivel mai ridicat și cred că toate aceste aspecte se vor simți pe terenul de joc. Dacă va fi atent, cred că americanul poate închide rapid partida. Mizez pe maxim 22 de game-uri disputate! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status