Boulter – Halep, Ponturi tenis WTA Birmingham, 17-06-2022 

Home » Boulter – Halep, Ponturi tenis WTA Birmingham, 17-06-2022 

Nu o uităm nici pe Simona Halep, care astăzi joacă în sferturile de finală la WTA Birmingham, contra uneia dintre favoritele gazdelor, Katie Boulter. Meciul este penultimul a zilei programat pe terenul central și va începe după ora 17:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Boulter – Halep, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Boulter – Halep

Katie Boulter: Formă sportiv 

Katie Boulter a fost una din surprizele de la turneul de la Birmingham. Britanica a trecut în primele două runde ale competiției de jucătoare mai bine clasate sau cu un joc mult mai solid pe suprafața verde. Favorita publicului speră acum la un rezultat bun și contra fostului lider mondial. 

Cu 6 meciuri deja adunate pe suprafața verde în acest sezon, Boulter a arătat un tenis foarte solid la Birmingham. În primul tur, Katie a trecut de una din cele mai în formă tenismene din acest moment, americanca Alison Riske, locul 35 WTA. A fost o victorie categorică, 6-3, 6-4 în fața jucătoarei din State. 

Și în turul secund britanica a fost dominantă. Katie a trecut de Caroline Garcia, 7-6, 6-1, la capătul unui meci solid. Doar trei șanse de break a oferit Boulter, din care două salvate. Șase ași serviți și 73% procentaj de reușită pe prima minge! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Halep va fi cel mai greu de până acum de la acest turneu pentru favorita publicul, dar Boulter speră să aibă o evoluție bună și în fața fostului lider WTA. 

Simona Halep: Formă sportiv 

Simona Halep a debutat cu dreptul pe suprafața verde în acest sezon. Românca a câștigat fără emoții primele sale meciuri pe iarbă disputate la Birmingham. E drept, adversarele au fost modeste, dar evoluția jucătoarei noastre a fost cea care a făcut ca scorurile să fie atât de categorice! 

Halep a trecut cu 6-1, 6-4 de Lesia Tsurenko și 6-3, 6-2 de o altă reprezentată a gazdelor, Harriet Dart! Două victorii clare, fără emoții pentru Halep, care pare să se simtă foarte bine pe iarbă. De altfel, în trecut, Simona a avut evoluții și rezultate foarte bune pe suprafața verde. 

În 2019 a câștigat turneul de la Wimbledon, după o victorie categorică, un dublu 6-2 în fața Serenei Williams. Debutul în actualul sezon de iarbă pare să fie de bun augur pentru româncă, care vizează un nou titlu!  

Nu va fi un meci ușor în sferturi, contra lui Boulter. Dar Halep are toate armele la îndemână pentru a bifa un nou succes și o calificare în semifinalele competiției de la Birmingham! 

Meciuri directe Boulter – Halep 

Va fi primul meci direct între cele două jucătoare! 

Ponturi pariuri Boulter – Halep

Scor corect 0-2 (victorie 2-0 la seturi Simona Halep) cota 1,60 Superbet

Cred că Halep poate bifa un nou succes fără emoții. Simona a jucat solid în primele două partide și are de partea ei experiența mult mai vastă, dar și calitatea net superioară. Mizez pe un nou succes în minimum de seturi pentru reprezentanta noastră! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total ași primul set – peste 2,5 cota 2,07 Betano

Am identificat o cotă foarte bună din oferta piețelor speciale de la Betano! Boulter a servit 6 ași în ultimul meci, din care doi în primul set. Halep are și ea un serviciu bun, care pe iarbă poate facilita cu atât mai mult servirea unor ași. Credem astfel că în actul inaugural al meciului putem vedea minimum trei ași serviți! Cota ne dublează banii! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status