Bosnia – Muntenegru, UEFA Nations League, 23-09-2022

Home » Bosnia – Muntenegru, UEFA Nations League, 23-09-2022

Bosnia și Herțegovina va primi vizita naționalei Muntenegrului în a 5-a etapă din Liga Națiunilor în încercarea de a obține toate cele trei pentru pentru a câștiga această grupă. Meciul Bosnia – Muntenegru se va juca pe stadionul Bilino Polje din Zenica pe data de 23 septembrie de la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Bosnia – Muntenegru

Bosnia și Herțegovina

Bosnia și Herțegovina vine în această partidă după victoria obâinută etapa trecută împotriva Finlandei într-un meci absolut dramatic încheiat cu scorul de 3-2.

Echipa antrenată de bulgarul Ivaylo Petev a avut un parcurs foarte reușit până acum în această ediție de Nations League, reușind să câștige două partide și obâinând alte două remize.

Poziție în clasament

Selecționata Bosniei și Herțegovinei este prima clasată în grupa 3 a Ligii B din Liga Națiunilor, având un total de 8 puncte după 4 meciuri jucate, cu 6 goluri marcate și 4 primite.

Obiectiv

Obiectivul naționalei conduse de Petev pentru acest meci este să obâină victoria, deoarece cu această victorie naționala Bosniei și Herțegovinei ar câștiga matematic grupa și ar promova automat în Liga A.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Duljevic, Dzeko, Krunic – Pjanic, Prcic, Menalo – Kolasinac, Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Stevanovic – Sehic

Muntenegru

Selecționata Muntenegrului vine în această partidă după victoria fără emoții din deplasarea din România în care a învins naționala tricolorilor cu scorul de 3-0.

Naționala antrenată de Miodrag Radulovic are și ea rezultate foarte bune până în acest moment în grupă, având două victorii, o remiză și o înfrângere în această grupă până la momentul de față.

Poziție în clasament

Naționala Muntenegrului este a doua clasată în această grupă, la doar un punct în spatele Bosniei și Herțegovina, și luptă de asemenea pentru promovarea în Liga A.

Obiectiv

Obiectivul naționalei conduse de Radulovic pentru acest meci este să obțină victoria, cu toate că este un obiectiv destul de greu de îndeplinit, însă este cea mai bună variantă pentru a putea spera la promovare.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Mugosa, Krstovic – Jovovic, Scekic, Jankovic, Savicevic – Vesovic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic – Mijatovic

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciuri directe Bosnia – Muntenegru

În ceea ce privește confruntările directe dintre cele două echipe, acestea s-au întâlnit de 3 ori în istorie, iar toate cele trei meciuri s-au încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Bosnia – Muntenegru

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.55 (Superbet)

Ținând cont de faptul că Bosnia și Herțegovina își dorește foarte tare promovarea în Liga A din Nations League și având în vedere faptul că această are avantajul de a juca această partidă ce poate fi decisivă pe teren propriu, deci va beneficia de sprijinul publicului propriu, vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga echipa gazdă.

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.70 (Betano)

Dacă ne uităm la toate cele trei întâlniri directe dintre cele două echipe, putem observa faptul că acestea au reușit să marcheze doar în ultima lor întâlnire, iar atunci scorul a fost 1-1. Având în vedere faptul că ambele își doresc promovarea, dar pentru Bosnia și Herțegovina un rezultat de egalitate ar fi totuși suficient, în condițiile în care vor câștiga ultimul meci, voi miza pe un meci în care nu se va risca prea mult, iar datorită acestui fapt se vor marca maxim 2 goluri în meci.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status