Bogdan – Yastremska, Ponturi WTA Wimbledon, 28-06-2022 

Home » Bogdan – Yastremska, Ponturi WTA Wimbledon, 28-06-2022 

Deschidem seria pariurilor de astăzi de la Wimbledon cu meciul uneia dintre sportivele românce prezente la competiția de la Londra, Ana Bogdan, contra ucrainencei Dayana Yastremska, din cadrul rundei inaugurale. Disputa e programată a treia a zilei pe terenul cu numărul 14 și va începe după ora 16:30, ora României. Mai multe detalii despre Bogdan – Yastremska, dar și pariurile pe care le-am gândit.

Sari direct la pont >>

Bogdan - Yastremska

Ana Bogdan: Formă sportiv 

Ana Bogdan nu a avut multe meciuri jucate pe suprafața verde în acest an. Sportiva românca a jucat în cadrul unui turneu challenger, la Gaiba, Italia, unde a ajuns până în sferturile de finală. Cedând în fața unei jucătoare mai slab cotate. 

A fost o participare mai mult pentru ca Ana să se acomodeze pe suprafața verde. De altfel, rezultatele pe iarbă în ultimii ani nu au fost deloc bune. E drept, Bogdan a fost prezentă pe tabloul principal de la Wimbledon în ultimele patru ediții. 

Turul doi a fost cel mai bun rezultat obținut de sportiva românca pe iarba londoneză. Se întâmpla la ediția din 2017. Acum, pe locul 111 WTA, Bogdan nu e în cea mai bună formă. Cu puține meciuri în picioare pe suprafața verde, Ana e departe de forma dorită. 

Iar debutul de la ediția din acest an de la Wimbledon va fi mai mult decât dificil. Adversara e o jucătoare bună, dar Bogdan va încerca să evolueze cât mai bine și să iasă, măcar cu fruntea sus din această confruntare! 

Dayana Yastremska: Formă sportiv 

Dayana Yastremska e o sportivă din Ucraina, în vârstă de 22 de ani și clasată pe locul 74 WTA. Nici ucraineanca nu e în cea mai bună formă. În cele 5 partide jucate pe iarbă în acest sezon, Dayana a câștigat doar două meciuri.  

Cel mai bun parcurs a fost la Birmingham, acolo unde Yastremska a ajuns până în sferturile de finală ale competiției. Dayana a cedat în fața chinezoaicei Shuai Zhang, în minimum de seturi. Iar la ultima competiție la care a luat parte, săptămâna trecută, la Eastbourne, ucraineanca a pierdut încă din primul tur, contra Donnei Vekic. 

A fost însă un eșec mai mult decât categoric pentru ucraineancă, care nu a câștigat decât două game-uri în fața croatei. Forma de moment este așadar una modestă și pentru tânăra jucătoare din Ucraina, care e însă recunoscută pentru inconstanța din jocul acesteia.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din turul inaugural de la Wimbledon nu va fi așa simplu, cum pare la prima vedere. Yastremska are reale calități și poate etala un joc foarte bun. Dacă va fi într-o bună dispoziție de joc, poate trece fără probleme de runda întâi pe iarba londoneză. 

Meciuri directe Bogdan – Yastremska

De două ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar ucraineanca s-a impus în ambele partide. Ultima oară, chiar în acest an, la Lyon, când Dayana a câștigat în trei seturi. 

Ponturi pariuri Bogdan – Yastremska

2 (victorie Dayana Yastremska) cota 1,50 Superbet

Cred că jucătoarea din Ucraina poate să se impune în acest meci. Cum ziceam, Dayana e o jucătoare cu mari calități, care într-o zi bună, se poate impune în fața oricărei jucătoarei din circuit. Ana Bogdan e într-o formă slabă și mă îndoiesc ca ar putea să furnizeze surpriza în acest meci! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – sub 22,5 cota 1,65 Fortuna

Cred că meciul nu va fi prea lung. Yastremska a avut un parcurs bun la Birmingham, insă inconstanța de punctul slab. Bogdan a evoluat puțin pe iarbă, iar rezultatele au fost modeste. Mizez pe un meci relativ scurt, în care vom vedea maxim 22 de game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status