Bodo Glimt – Aalesunds, Ponturi fotbal Eliteserien, 26-06-2022 

Home » Bodo Glimt – Aalesunds, Ponturi fotbal Eliteserien, 26-06-2022 

Trecem în revistă și partida dintre Bodo/Glimt – Aalesunds, din cadrul etapei cu numărul 11 din prima ligă a Norvegiei, Eliteserien. Meciul este programat în această, pe Aspmyra Stadion, din Bodø, cu începere de la ora 19:00. Mai multe detalii despre Bodo Glimt – Aalesunds, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Bodo Glimt - Aalesunds

Bodo/Glimt: Formă echipă 

Bodo/Glimt nu a avut un start de sezon deloc bun. Fosta campioană a Norvegiei e doar pe locul 7 după 10 partide jucate. 16 puncte a adunat Bodo/Glimt, în urma a patru victorii, două remize și două eșecuri.  

Ultima înfrângere a fost contra liderului Molde, în deplasare, scor 1-3, în ultima etapă înainte de întreruperea campionatului. Cu excepția acelui eșec, Bodo/Glimt mai are două remize și două victorii în ultimele 5 victorii.

În primul meci de la reluarea sezonului, Bodo/Glimt s-a impus cu 2-0 pe terenul ultimei clasate, Kristiansund. A fost doar cel de-al patrulea succes pentru campioanei Norvegiei în acest sezon. În schimb, în meciurile de acasă, Bodo/Glimt are doar o victorie și trei remize. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Aalesunds se anunță la îndemână. Dar nu va fi cel mai ușor meci, mai ales că oaspeții sunt în spatele fostei campioanei Norvegiei. Nu ar fi exclus să vedem cel puțin trei goluri în această partidă! 

Aalesunds: Formă sportiv 

Aalesunds e vecină de clasament cu Bodo/Glimt , fiind în spatele fostei campioanei a Norvegiei. Dar la egalitate de puncte, 16. Forma de moment nu e deloc rea pentru oaspeți, cu patru meciuri la rând fără eșec. 

Ultima înfrângere a fost la jumătatea lunii mari, 0-2 cu cei de la Molde. A fost cea de-a treia înfrângere stagională pentru formația de pe locul 8 din ELITESERIEN. Echipa mai are patru remize și tot atâtea victorii. 

În meciurile din deplasare, Aalesunds nu stă rău. Câte două victorii, două remize și tot atâtea eșecuri. În ultimele 5 deplasări, formația oaspete are doar o singură înfrângere, 0-2 pe terenul celor de la Lilleström.  

Se anunță un meci greu în deplasarea de la Bodo. Însă Aalesunds va lupta pentru cel puțin un punct și nu ar fi exclus să vedem goluri din ambele părți. Sau un meci cu mai mult de trei goluri! 

Meciuri directe Bodo Glimt – Aalesunds

În ultimele trei partide directe, Bodo/Glimt s-a impus de fiecare dată. Chiar la scor, în unele dintre ele. Ultima întâlnire directă a avut loc în luna martie, iar Bodo/Glimt s-a impus cu 3-0! 

Ponturi pariuri Bodo Glimt – Aalesunds

Total goluri Bodo/Glimt – peste 2,5 cota 1,95 Superbet

Cred că formația gazdă va reuși să se impună în partida de astăzi. Și nu oricum, ci într-o manieră categorică. Aalesunds iese și ea la joc, astfel că mă aștept să vedem cel puțin trei goluri din partea celor de la Bodo/Glimt. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ambele echipe marchează cota 1,72 Unibet

Cred că meciul va fi deschis. Bodo/Glimt va avea din primul minut inițiativa, dar si Aalesunds are forța de a marca măcar o dată. Mizez pe un meci disputat, cu multe faze de poartă și goluri din partea ambelor formații! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status