❌ Biletul zilei – 22 noiembrie 2022

Home » ❌ Biletul zilei – 22 noiembrie 2022

Ziua de marți este cât se poate de interesantă din puncte de vedere fotbalistic și promite mult spectacol la mondiale ce cu siguranță orice fan al sportului rege în așteaptă. La pariez-online.ro ai parte de cele mai bune ponturi pentru pariuri, iar pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig am selectat 3 meciuri sigure ce compun biletul zilei din 22 noiembrie:

  1. Mexic – Polonia
  2. Franța – Australia
  3. Banbury United – Bradfort Park Avenue
Biletul zilei – 22 noiembrie 2022

Detalii biletul zilei:

Mexic vs. Polonia Total goluri peste 1.5 (Se marchează cel puțin două goluri în meci)

Primul meci din cele selectate de noi face parte din grupa C de la campionatul mondial și are în prim-plan echipele Mexic și Polonia.

Înregistrează-te la Superbet și verifică-ți contul pentru 40 de lei free bet de pariat pe
SuperMondial din Qatar!

Mexicanii vin la acest turneu final cu un lot destul de bun și promit multe goluri. Jucători precum Pineda, Raul Jimenez și mult apreciatul Lozano dau de înțeles că Mexic nu glumește când spune că are intenții foarte serioase pentru acest mondial, iar noi așteptăm cu nerăbdare să vedem cum se vor descurca.

Polonia vine și ea determinată să demonstreze mai mult decât în ultimele turnee Europene și mondiale, în special pentru că au un lot foarte bun cu jucători de top în lume precum Szczesny, Milik și vedeta Lewandowski, iar această formație știm deja că va marca multe goluri.

Ținând cont de forța ofensivă a celor două naționale, nu avem cum să mizăm pe altceva decât un meci foarte deschis și cel puțin 2 goluri marcate în meci.

Franța vs. Australia 1 & Peste 1.5 (Franța câștigă și se marchează cel puțin 2 goluri în meci)

A doua partidă din lista celor propuse de noi a fost selectată din grupa D de la campionatul mondial cu deținătoarea titlului de campioană mondială, Franța, și Australia.

Pariază cel puțin 20 de lei pe acest meci la Superbet și primești un free bet de 22 de lei!
Valabil numai pentru meciurile din Mondiale

Le bleu vin în acest meci cu multă determinate și jucători ce s-au maturizat și au evoluat mult pe plan fotbalistic de la campionatul mondial de acum 4 ani. E de ajuns să menționăm numele cunoscutului Mbappe pentru a explica valoarea acestui lot, dar lista este foarte lungă cu jucători incredibil de talentați precum Pavard, Rabiot, Konate, Griezmann și bineînțeles cel mai bun jucător din lume în acest an, Benzema.

Australia vine să-și joace șansa în acest meci și speră să facă o impresie bună, dar când ne gândim că speranțele australienilor stau în jucători precum Aaron Mooy sau Jason Cummings nu putem să considerăm altceva decât faptul că Australia e victimă sigură în această partidă.

Având în vedere cele menționate mai sus este firesc să ne așteptăm la o victorie cât se poate de clară a francezilor și cel puțin 2 goluri marcate în această partidă.

Banbury United vs. Bradford Park Avenue PsF 1 (Banbury United conduce la pauză și/sau la final de meci)

A treia partidă selectată de noi ce completează biletul zilei vine din National League North, a 6-a divizie din fotbalul Englez, cu un meci între Banbury United și Bradford Park Avenue. Chiar dacă am selectat un meci din liga a 6-a din Anglia, această ligă este foarte competitivă iar echipele de aici luptă din răsputeri pentru promovare în National League.

Înregistrează-te la Superbet și verifică-ți contul pentru 40 de lei free bet de pariat pe
SuperMondial din Qatar!

Banbury se află pe poziția a 10-a în clasament cu un total de 26 de puncte cumulate în 16 meciuri jucate, având 28 de goluri marcate și 23 primite. De remarcat este faptul că se află la doar un punct de locul 7, poziție ce permite accesul în play-off-ul pentru promovare în National League, iar de aceea Banbury are toate motivele pentru a-și dori victoria în acest meci.

Bradford Park Avenue este clasată pe poziția 21 în campionat cu doar 16 puncte cumulate în 18 meciuri jucate, având 14 goluri marcate și 24 primite.

Ținând cont de forma mult mai slabă a echipei Bradford Park Avenue, de numărul mare de goluri încasate de aceasta dar și de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Banbury, vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce Banbury United.

 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Recomandăm
Case de pariuri de top
Mozzart Bet

Bonusuri de calitate, cote excelente la rezultat final și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri de bani reali

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!