Berankis – Nadal, Ponturi ATP Wimbledon, 30-06-2022 

Home » Berankis – Nadal, Ponturi ATP Wimbledon, 30-06-2022 

Continuăm seria pariurilor de la Wimbledon cu meciul celui de-al doilea favorit a competiției, spaniolul Rafa Nadal contra lituanianului Ricardas Berankis, din cadrul turului secund a turneului de la All England Club. Meciul este al doilea a zilei programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe detalii despre Berankis – Nadal, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Berankis – Nadal

Ricardas Berankis: Formă sportiv 

Ricardas Berankis e un sportiv din Lituania, în vârstă de 32 ani, clasat pe locul 106 ATP. Aflat la primul său meci pe iarbă în acest sezon, lituanianul a furnizat una din surprizele rundei inaugurale. 

Ricardas a trecut de americanul Sam Querrey, unul din jucătorii foarte buni pe iarbă. E drept, jucătorul din State e departe de forma din urmă cu 4-5 ani, dar victoria rămâne una extrem de importantă pentru Berankis. Și nu a fost un succes oricum, ci unul extrem de categoric. 

Berankis s-a impus cu 6-4, 7-5, 6-3, la capătul unui meci de o oră și 41 de minute. Doar două mingi de break a oferit lituanianului, ambele salvate. Iar procentajul de reușită pe prima minge a fost de 85%! Iar victoria este cu atât mai importantă, cu cât partida contra lui Querrey a fost doar cea de-a 5-a în ultimele trei luni! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din turul secund va fi mult mai greu. Chiar dacă va juca poate cea mai slabă suprafață a ibericului, Berankis va avea nevoie de un joc cel puțin la fel de bun ca precedentul, pentru a spera să iasă cu fruntea sus din disputa cu favoritul doi a competiției! 

Rafael Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal vine la ediția de anul acesta la Wimbledon în calitate de favorit doi. Deși participarea sa la cel de-al treilea Grand Slam al anului a fost pusă sub semnul întrebării, spaniolul a reușit să își rezolve problemele de ordin fizic.  

Ibericul părea epuizat după triumful de la Roland Garros și nu a luat parte la nici un turneu premergător Wimbledonului. În schimb s-a antrenat  bine în ultima săptămâna și a debutat cu dreptul la ediția din acest an de la All England Club. 

A fost însă o victorie muncită pentru Nadal. Campionul de la Paris a trecut în patru seturi de argentinianul Francisco Cerundolo. Deși a controlat primele două seturi, spaniolul a avut probleme în actul trei și chiar patru, însă experiența a făcut într-un final diferența.  

Nu mai puțin de 18 șanse de break oferite de spaniol, din care 14 salvate! Iar procentajul pe prima minge a fost de doar 70%! Meciul din turul secund va fi cel puțin la fel e complicat ca precedentul, dar Nadal are forța să ridice mult mai mult nivelul tenisului! 

Meciuri directe Berankis – Nadal 

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit o singură dată, la începutul acestui an, iar Nadal s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Berankis – Nadal 

Scor corect 0-3 (victorie Nadal 3-0 la seturi) cota 1,38 Superbet

Nadal a avut probleme în primul tur, dar ibericul a scăpat controlul meciului la un moment dat. Spaniolul va încerca să fie la un nivel mai ridicat în partida de astăzi și cred că Rafa poate să treacă acum fără să mai cedeze set! 

Total game-uri meci – sub 32,5 cota 1,50 Fortuna

Cred că meciul va fi controlat de Nadal. Berankis a câștigat în minimum de seturi disputa din primul tur, dar contextul a fost mult diferit. Nadal va fi mult mai atent, iar în aceste condiții mă aștept la un meci cu maxim 32 de game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status