Benoit Paire – Casper Ruud, ponturi tenis ATP Geneva, 18-05-2022 

Home » Benoit Paire – Casper Ruud, ponturi tenis ATP Geneva, 18-05-2022 

Deschidem seria pronosticurilor din tenis cu partida dintre francezul Benoit Paire și norvegianul Casper Ruud, din cadrul turului secund a turneului de la ATP Geneva. Meciul este penultimul a zilei programat pe Arena centrală și va începe după ora 19:00, ora României. Mai multe detalii despre meciul Benoit Paire – Casper Ruud dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Benoit Paire – Casper Ruud

Benoit Paire: Formă sportiv 

Benoit Paire e unul din jucătorii spectaculoși ai circuitului. Francezul care recent a împlinit 33 de ani, încă poate etala un tenis de înaltă calitate. Dar inconstanța din jocul său rămâne neschimbată. Asta s-a văzut și în ultimul meci. 

În ciuda victoriei cu Ruusuvuori, francezul a arătat iar multe scăpări, deși jocul mergea, până la un punct cel puțin, aproape perfect. Concret, Paire a cedat setul doi, după ce a servit pentru a închide partida în minimum de seturi. A fost într-un final victorie pentru jucătorul din Hexagon, care a jucat bine, dar pe alocuri a greșit, din nou, flagrant.  

Pe lângă cei 8 ași serviți, francezul a comis tot atâtea duble greșeli. A avut în schimb un procentaj de reușită pe prima minge de 82%! și 5 șanse de break oferite. Din care două salvate. Per total, o evoluție solidă, dar cu unele scăpări. 

Meciul din turul secund se anunță net mai dificil. Adversarul e unul din cei mai buni jucători din circuit, iar dacă francezul nu va elimina erorile neforțate, mai ales cele la serviciu, Paire nu va putea emite pretenții. 

Casper Ruud: Formă sportiv 

Casper Ruud e campionul de anul trecut la Geneva. Titlul din Elveția a fost primul din seria de 5 trofee câștigate în 2021 de către jucătorul din Norvegia. Casper va încerca să își apere trofeul și punctele cucerite sezonul trecut, iar premisele sunt îmbucurătoare. 

După un start greoi în această primăvara pe suprafața sa favorită, Ruud a ridicat nivelul în capitala Italiei. Norvegianul a ajuns până în semifinale la mastersul de la Roma, fiind învins de către liderul mondial, Novak Djokovic. A fost însă o evoluție pe măsură a numărului 8 mondial. 

Până la competiția din Italia, Ruud evoluase modest la precedentele întreceri. Surprinzător de modest chiar! Norvegianul a fost eliminat prematur de la Madrid sau Monte Carlo, iar la Barcelona a avut un parcurs ceva mai bun, sferturi, însă tot sun nivelul așteptărilor. 

Cu moralul excelent după semifinala de la Roma, Ruud va încerca să câștige din nou titlul pe zgura de la Geneva. Misiunea nu va fi chiar simplă, mai ales în condițiile în care Roland Garros debutează la o zi după finala turneului din Elveția. Primul adversar se anunță la îndemână, însă norvegianul trebuie să fie atent la imprevizibilul Paire. 

Meciuri directe Benoit Paire – Casper Ruud 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, de fiecare dată pe zgură, iar norvegianul a avut câștig de cauză în toate meciurile! Ultima dată, anul trecut, la Gstaad, când Ruud a câștigat în trei seturi!  

Ponturi pariuri Benoit Paire – Casper Ruud 

Scor corect 0-2 (Ruud câștigă cu 2-0 la seturi) cota 1,45 Superbet

Diferența de valoare e una evidentă în acest moment. Dar și de formă. Paire ar putea ține ritmul cu jucătorul norvegian, cel puțin un set, dar are nevoie de un joc cât mai bun și de greșeli cât mai puține. Mizez însă pe un meci solid făcut de Ruud și o victorie în minimum de seturi.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Ruud la H(-4,5) game-uri cota 1,52 Betano

Cred că norvegianul va debuta în forță în cursa de apărare a titlului cucerit anul trecut. Ruud a jucat foarte bine la Roma și consider că își va continua forma bună și pe zgura elvețiană. Paire e mult prea inconstant pentru a putea menține un ritm de joc bun o perioadă mai lungă, astfel că mizez pe un succes la cel puțin 5 game-uri diferență a norvegianului! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status