✅ ❌ Belgia – Canada, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 23 noiembrie

Home » ✅ ❌ Belgia – Canada, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 23 noiembrie

Echipele naționale de fotbal din Belgia și Canada se vor întâlni în meciul lor de debut în grupa F, al doilea meci al zilei din această grupă a campionatului mondial de fotbal din Qatar după Maroc – Croația jucat la ora 12:00. Ambele echipe vin cu dorința de a începe acest turneu cu dreptul și doresc să obțină victoria, iar această confruntare promite spectacol întrucât avem jucători de top în lume la ambele selecționate. Meciul Belgia – Canada se va juca pe stadionul Ahmad bin Ali din Al Rayyan pe data de 23 noiembrie de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Belgia – Canada

Belgia

Selecționata Belgiei vine cu mari speranțe în acest turneu și cu gândul doar la performanțe. Chiar dacă în anul 2018 a reușit să ajungă în finala mică a turneului și să o câștige, există un sentiment legat de faptul că această națională nu și-a atins adevăratul potențial iar de aceea speranțele pentru acest campionat mondial sunt foarte mari.

Forma echipei

Belgia a jucat doar un meci de pregătire pentru acest campionat mondial împotriva Egiptului iar semne de întrebare ușoare există cu privire la forma echipei, dar faptul că au câștigat fără probleme grupa de calificare pentru acest mondial îi liniștește pe suporteri și le dă încredere că echipa se mobilizează tot timpul atunci când contează.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciurile recente

Belgia a jucat recent în grupa a 4-a din Liga A de la Nations League, însă nu a reușit decât să termine pe poziția secundă acea grupă la distanță de 6 puncte de Olanda. Cu toate acestea Nations League nu este foarte importantă pentru toate naționalele, așadar așteptăm să vedem ce poate Belgia în acest turneu din Qatar.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) E. Hazard, Batshuayi, De Bruyne – Meunier, Tielemans, Witsel, Castagne – Dedoncker, Alderweireld, Vertonghen – Courtois

Canada

Canada se află pentru a doua oară în istorie la un campionat mondial după participarea la turneul final din Mexic din anul 1986. Canada vine la acest campionat mondial cu mult entuziasm și cu o echipă relativ bună, lucru ce i-a și permis să se califice.

Forma echipei

Canada a încercat să pregătească acest turneu final cu câteva meciuri amicale, iar în vara acestui an a jucat și în CONCAF unde se află pe poziția secundă. Este într-adevăr dificil să ne dăm seama de forma echipei, însă trebuie menționat faptul că aceasta a câștigat grupa de calificare la mondiale, o grupă în care se afla și SUA, Mexic și Costa Rica, toate echipe ce vor participa la acest turneu final.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Meciurile recente

În câteva meciuri amicale disputate recent merită menționat faptul că pe data de 23 septembrie Canada a reușit să învingă Qatarul cu scorul de 2-0, dar a și pierdut cu același scor patru zile mai târziu împotriva Uruguayului, ceea ce ne indică faptul că deși are un lot bun, probabil Canada este out-siderul acestei grupe.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Hoilett, Ugbo – Buchanan, Eustaquio, Hutchinson, Davies – Johnston, Vitoria, Miller, Laryea – Borjan

Meciurile directe Belgia – Canada

Din nou se scrie o filă de istorie la acest campionat mondial deoarece aceste două naționale nu s-au mai întâlnit niciodată în istorie, iar abordarea partidei trebuie să fie destul de precaută de ambele părți, întrucât echipele nu cunosc foarte bine stilul de joc al adversarului.

Ponturi pentru pariuri Belgia – Canada

1X2 Timp Regulamentar (Belgia) cota 1.47 (Winmasters) ✅

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Entuziasmul este foarte mare pentru un turneu final de anvergura acestui campionat mondial, iar a doua participare în istorie la campionatul mondial pentru Canada aduce multă bucurie și speranțe fanilor, însă Belgia este o echipă cu multă experiență și cu jucători de talie mondială ce nu-și permit niciun pas greșit, în special în meciul de debut la un astfel de turneu, iar de aceea vom miza pe victoria fără probleme a echipei Belgiei în acest meci.

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.26 (Betano) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciul de debut la un campionat mondial este întotdeauna greu de prezis deoarece nu cunoaștem pe deplin forma echipelor, dar probabil echipele mari se vor menaja pentru un parcurs cât mai lung în acest turneu. Cu toate acestea, Belgia este o adevărată forță ofensivă, iar cu toată precauția de a nu se forța prea tare în acest meci, considerăm că va căuta să închidă meciul cât de repede cu o diferență de goluri comfortabilă, iar de aceea vom miza pe un meci Belgia – Canada cu cel puțin 2 goluri marcate.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status