Baez – Rublev, Ponturi tenis ATP Bastad, 16-07-2022 

Home » Baez – Rublev, Ponturi tenis ATP Bastad, 16-07-2022 

Deschidem seria pariurilor de astăzi din tenis cu disputa argentinianul Sebastian Baez și rusul Andrey Rublev, din cadrul celei de-a doua semifinală de la ATP Bastad. Partida este a doua a zilei programată pe terenul central și va începe în jur de ora 16:00, ora România. Mai multe detalii despre duelul Baez – Rublev, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Baez – Rublev

Sebastian Baez: Formă sportiv 

Sebastian Baez a fost în mare formă la turneul la Bastad. Argentinianul joacă foarte bine zgură, iar în acest an a reușit și primul titlu ATP din carieră. Iar și evoluția din ierarhia ATP a fost pe măsură. 

Sud-americanul are profilul lui Diego Schwartzman, un alt argentinian foarte bun pe zgură. În această săptămână, Seba nu a cedat decât un singur set. Ieri, în meciul din sferturi, contra lui Dominic Thiem. Victoria a fost însă meritată pentru argentinian. 

În primele două runde, victoriile au fost și mai clare. Succese în minimum de seturi cu Fognini și Davidovich Fokina, alți jucători cu un joc bun pe zgură. Lovitura de dreapta și serviciul au funcționat foarte bine în această săptămână! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din semifinale se anunță cel mai greu de la acest turneu. Însă argentinianul își va juca șansa în fața favoritului doi a turneului. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu trei seturi! 

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev a jucat bine la turneul de la Bastad. Dar nu s-a apropiat încă la nivelul său. Rusul poate etala un tenis la un ritm foarte ridicat, iar într-o zi bună, poate câștiga în fața oricărui adversar din top 10! 

Cum a fost și în cazul titlului de la Belgrad. Când s-a impus în ultimul act chiar în fața fostului lider mondial, Novak Djokovic. Dar pe de altă parte, rusul a avut și momente când nu se regăsea. Iar jocul era de nerecunoscut! 

După ce a fost interzis la Wimbledon, Rublev a revenit în circuit pe zgura din Suedia. În primele două partide, rusul a cedat un singur set. În primul meci, contra argentinianului Coria. Când jocul a fost la un nivel mult sub potențialul său. 

Dar în sferturi, tenisul rusului a fost la un nivel mult mai ridicat. O victorie în minimum de seturi în fața lui Djere, un adversar mai mult decât solid pe zgură. Misiunea din semifinale va fi însă și mai dificilă, contra altui tenismen de top pe zgură. Dar rusul pleacă tot cu prima șansă la calificarea în fnală! 

Meciuri directe Baez – Rublev 

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Baez – Rublev 

Total game-uri meci – peste 20,5 (în meci se vor juca cel puțin 21 de game-uri) cota 1,47 Superbet

Cred că partida nu are cum să fie altfel decât disputată. Și echilibrată. Am putea zice chiar că meciul e deschis oricărui rezultat. Fiecare tenismen are atuurile sale și mizăm cu încredere pe minimum 21 de game-uri derulate!  

Sari direct la pont >>

Victorie Andrey Rublev cota 1,70 Betano

Chiar dacă partida se anunță extrem de disputată, noi vom miza pe Rublev. Rusul a început mai greu turneul, dar și-a reglat nivelul jocului în partida cu Djere. Misiunea contra lui Baez va fi și mai grea, dar favoritul doi a competiției are toate armele necesare pentru calificarea în finală! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status