Baez – Rinderknech, Ponturi tenis ATP Bastad, 12-07-2022 

Home » Baez – Rinderknech, Ponturi tenis ATP Bastad, 12-07-2022 

Deschidem seria pariurilor de astăzi din tenis cu meciul dintre argentinianul Sebastian Baez și francezul Arthur Rinderknech, din cadrul turului inaugural a turneului de la ATP Bastad. Meciul este ultimul al zilei programat pe terenul central și va începe după 17:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Baez – Rinderknech, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Baez – Rinderknech

Sebastian Baez: Formă sportiv 

Sebastian Baez revine pe suprafața sa favorită. Argentinianul a avut un sezon foarte bun, reușind să atingă cea mai înaltă poziție în ierarhia ATP, locul 34. Și cele mai bune rezultate au venit zgură, unde sud-americanul a câștigat și primul titlu ATP din carieră. 

La Estoril, Portugalia, Baez s-a impus în premieră în cadrul unei competiții din circuitul ATP. Iar argentinianul mai are o finală ATP disputată în acest an, la Santiago, Chile. Însă sud-americanul și-a adaptat bine jocul și pe celelalte suprafețe. 

Pe iarbă, de exemplu, suprafață pe care Baez a jucat foarte puține meciuri în carieră, rezultatele nu au fost deloc rele. Câte un tur secund la Mallorca și Wimbledon. Iar eșecul pe iarba londoneză a venit în fața lui David Goffin, unul din cei mai în formă tenismeni de la All England Club. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul de debut de la Bastad nu va fi cel mai simplu. Dar Baez se simte foarte bine pe zgură și e de așteptat să aibă un parcurs solid la turneul din Suedia. 

Arthur Rinderknech: Formă sportiv 

Arthur Rinderknech nu e într-o perioadă bună. Jucătorul francez are o singură victorie în ultimele 5 partide disputate. Săptămâna trecută, în cadrul challengerului de la Salzburg. E drept, recent, Rinderknech are un titlu câștigat, tot în circuitulu challenger, la Poznan. 

Și tot pe zgură. În schimb, tot pe suprafața roșie, în primăvară, evoluțiile francezului au fost extrem de modeste. Cu eliminări din primele runde de la Monte Carlo, Lyon și Roland Garros. Totuși, zgura rămâne una din suprafețele preferate. 

Serviciul, una din armele de bază ale francezului, se pliază bine pe toate suprafețele. La fel și lovitura de forehand, cu care poate obține puncte cu ușurință.  

După un turneu slab, francezul speră să aibă evoluții mai solide în competiția din Suedia. Doar că debutul va fi unul greu, în compania unui tenismen foarte solid pe suprafața roșie. 

Meciuri directe Baez – Rinderknech 

Va fi primul duel direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Baez – Rinderknech 

Sebastian Baez (H-2,5) (Baez câștigă la cel puțin trei game-uri diferență) cota 1,47 Suprbet

Ambii jucători se simt bine pe suprafața roșie, dar Baez e mult mai solid. Argentinianul are mai multe arme, dar și o deplasare mult superioară francezului. Rinderknech va fi condiționat de primul serviciu, dar sud-americanul poate profita de mingea a doua. Mizez pe victoria lui Baez la un handicap de -2,5 game-uri! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie 2-0 la seturi Baez cota 1,78 Fortuna 

Cred că argentinianul poate să debuteze cu o victorie la ediția din acest an de la Bastad. Și nu oricum, ci una fără emoții. Dacă va juca la nivelul său, Baez poate să domine disputa cu Rinderknech și să avanseze în turul secund fără să cedeze set!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status