Baena – Sinner, Ponturi Roland Garros, 26-05-2022 

Home » Baena – Sinner, Ponturi Roland Garros, 26-05-2022 

Deschidem seria pronosticurilor din cea de-a 5-a zi de la Roland Garros cu meciul dintre ibericul Roberto Carballes Baena și unul din capii de serie, italianul Jannik Sinner, din cadrul turului secund a competiției din capitala Franței. Partida este ultima a zilei programată pe terenul cu numărul 7 și va începe după ora 17:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Baena – Sinner, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Baena – Sinner

Roberto Carballes Baena: Formă sportiv 

Roberto Carballes Baena a obținut un succes important în primul tur la Roland Garros. Ibericul s-a impus la capătul unui meci de 5 seturi contra neamțului Oscar Otte. A fost o victorie muncită pentru spaniol, dar meritată.  

Cum anticipam și noi, în avancronica Baena – Otte, meciul a fost unul extrem de disputat, între doi jucători care au evoluat bine în ultima perioadă pe suprafața roșie. Baena este însă jucătorul mai experimentat pe zgură, iar acest lucru s-a văzut și în partida din turul întâi. 

Cifrele din jocul ibericului nu au fost cele mai bune. Baena a avut un procentaj de reușită de doar 59% pe prima minge și nu mai puțin de 22 mingi de break oferite. Din care 16 salvate. E drept, meciul a fost unul foarte lung, da e clar că lacunele din jocul spaniolului au fost evidente. 

Partida din turul secund se anunță mult mai dificilă. Spaniolul îl va întâlni pe Sinner, unul din cei mai buni jucători pe această suprafață. Baena poate rezista până la un punct contra italianului, dar va trebui să elimine greșelile făcute în meciul din turul întâi. 

Jannik Siner: Formă sportiv 

Jannik Sinner nu a avut emoții în meciul de debut de la ediția din acest an de la Roland Garros. Italianul a trecut în trei seturi de americanul Bjorn Fratangelo, cedând doar 8 game-uri. A fost meciul de încălzire pentru italian înainte de duelurile dificile care vor urma. 

Era însă de așteptat ca Jannik să se impună lejer în fața unui jucător venit din calificări. Plus că diferența de valoarea era una uriașă între Sinner și Fratangelo. De altfel și cifrele din joc arată această discrepanță. 80% procentaj de reușită cu prima minge pentru Sinner și doar două mingi de break oferite, ambele salvate. 

Însă greul va veni de la turul trei în sus. Sinner e cap de serie numărul 11 la ediția din acest an de pe zgura pariziană și are un traseu relativ ușor în primele runde. După Fratangelo, italianul va da peste Baena în turul secund, iar partida se anunță relativ ușoară. 

Doar că spre deosebire de american, ibericul poate pune mai multe probleme. Și cu siguranță îl va întrebuința mai mult pe Sinner. Însă Jannik are toate armele pentru a câștiga, din nou fără emoții, al doilea meci de la ediția din acest an de la Roland Garros. 

Meciuri directe Baena – Sinner 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători. 

Ponturi pariuri Baena – Sinner 

0-3 (Sinner câștigă cu 3-0 la seturi) cota 1,60 Superbet

Cred că meciul va fi controlat de către italian. Chiar dacă adversarul e unul ceva mai solid decât în primul tur, consider că jucătorul de pe locul 12 ATP nu va avea probleme. Baena poate rezista până la un punct contra italianului, dar nu cred că are forța să câștige set. Mizez pe un nou succes în minimum de seturi pentru Sinner! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci sub 35,5 cota 1,44 Betano

Mizez pe un meci nu foarte lung. Chiar dacă spaniolul va trimite un set în prelungiri sau tie-break, consider că linia oferită este una înaltă și nu va fi atinsă. Chiar și cu un 7-6, 7-5, 6-4 pariul se va încadra în linia dată! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status